Widok

usunięty wątek! Andrzejki!!

Ciekawe dlaczego moderator usunął wątek jaki zamieściłam wczoraj na forum? Jako nowa mieszkanka Koleczkowa napisałam, że (tu już nie użyję nazwy lokalu) byłej rezydencji :) zapowiada się w sobotę zabawa andrzejkowa i byłoby miło gdyby tzw. nowi z okolic Bojana i Koleczkowa spróbowali się lepiej poznać. Jest okazja. Koleczkowo idzie silną grupą. Chodźcie z nami !!!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Usunął Twój post, bo robisz reklamę w ten sposób. A reklama jest płatna i ma swoje miejsce gdzie indziej.
Tak czy siak, chodźcie z nami!!!!
przeciez tam jest dom seniora! z kim chcesz sie bawic z seniorami??
haha;))
a cos słyszałam ze andrzejki na dole a seniorzy są u góry lub na odwrut??!!!
Analfabetom dziękujemy! A Andrzejki są w restauracji, która działa w osobnej części. Zresztą zabawa z seniorami nie byłaby dla nas ujmą a wręcz przyjemnością :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Smieci (8 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

do góry