Widok

super as - opinia

wystawiają faktury na inne kwoty niż zapisane w umowie, mówią, że wszystko jest ok i należy płacić tyle co określono w umowie, a następnie po kilku miesiącach przysyłają list z działu windykacji o zaległościach, które wynikają z ich zawyżonych faktur
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JA mam to samo. Błędnie naliczają. Pomimo pięciokrotnego zgłaszania problemu, ciągle jest to samo. Oni nie panują nad tym. Mało tego. Różnica błędnego naliczania rośnie i wykazywana jest jako dług.
Czyli moje zadłużenie z miesiąca na miesiąc rośnie.
Ciągle zgłaszam. Ciągle obiecują że coś z tym zrobią. A nie robią nic.
Tragedia. Zero profesjonalizmu.
NIE POLECAM. Tylko z tym kłopot.
Nie jestescie jedyni ja mam w Gdańsku to samo i dopóki działało biuro to ludzie stali w długich kolejkach z reklamacjami. Po kupieniu Satry nie respektowali starych umów i bez nowych sami naliczali zawyżone opłaty o które do dzisiaj się dopominają. ŻENADA.
Też miałem podobny problem jednak udałem się do biura obsługi na Żabiance, postałem troszkę w kolejce ale problem został rozwiązany. Po tygodniu dostałem korekty i problemu nie ma. Jestem z firmą związany już 2 lata i nie narzekam na jakość usług.
Nie narzekasz i jesteś związany z firmą już 2 lata? Chyba umową o pracę, bo jesteś tutaj jedyną osobą spośród WIELU niezadowolonych z jej wyczynów. Daruj sobie...