Widok

super salon

Salon jest super.Panie kosmetyczki profesjonalne, miłe,bardzo dokładne.Potrafią świetnie doradzić rodzaj zabiegu.Pracują na super kosmetykach.Skóra po nich wygląda świetnie.Atmosfera w salonie jest cudowna.Mozna się zrelaksować,odpocząć.Szczególnie w czasie zabiegów na ciało.Gorąco polecam ten salon.Usługi na naprawdę wysokim poziomie.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten salon został przeniesiony z Oruni i jest na rynku już długo.Tylko tam miał inną nazwę.Jestem klientką od jego powstania.Nie sprawdzałam codziennie czy moja opinia została skomentowana.Od mojego pierwszego wpisu do tych wczorajszych minęło trochę czasu.Znam obie kosmetyczki i byłam ciekawa czy jeszcze oprócz mnie ktoś ma takie samo zdanie o tym salonie.Trafiłam wieć zupełnie przypadkowo na komentarze do mojej opinii i musialam na nie odpowiedzieć,bo wiem że są osoby,które próbują zdyskredytować dobrą opinię tego salonu.Z czystym sumieniem polecam Pani ten salon i również pozdrawiam
Drogie Panie takie licytowanie sie na prawdziwe badz nie prawdziwe opinie stwarzaja antyreklame dla powyzszego gabinetu. Nawet taki laik jak ja, osoba szukajaca nowego gabinetu(przeprowadzilam sie do gdanska miesiac temu) moze zauwazyc ze nie jest to rozmowa miedzy klientkami.Malo ktora klientka po wpisaniu opini sprawdza codziennie czy zostala ona skomentowana napewno tak sie nie zdarzalo w miejscowosci z ktorej pochodze a tam sie bazuje glownie na opiniach. Faktycznie, zaden gabinet nie uzyskal jeszcze sredniej 6.0 tym bardziej ze trwa na rynku od niedawna a dowiedzialam sie o tym przez telefon. Mimo to chcialabym wierzyc, ze opinie wpisaly zadowolone klientki tym bardziej,ze w najblizszym czasie zamierzam umowic sie na jakis mily zabieg. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę mi podać stronę gdzie jest taka sama opinia.Też jestem ciekawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jestem właścicielką i nie znam się na marketingu,ale z Pani wpisu można wysnuć wniosek ,że to Pani ma doświadczenia z pisaniem takich opinii jako właścicielka salonu kosmetycznego.Jest jeszcze możliwość,że Pani jest po prostu zazdrosna,bo sama nie jest dobrą w tym co robi,lub nie wiedzie się Pani w interesach.
kolejny raz widzę tę samą opinie hmm ciekawe?? kopiuj i wklej??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
takich opinii nie piszą klienci, tylko właścicielki;))Proponuję trochę podstaw edukacji marketingowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry