Widok

usuwanie zęba 8 na nfz

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
chciałabym się dowiedzieć gdzie polecacie usunąć zęba na nfz (chodzi o znieczulenie że nie dają "kijowego") w obrębie obłuża. jest też problem taki że jestem w ciąży i nie wiem czy mają specjalne znieczulenie dla ciężarnych w placówkach nfz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będąc w ciąży miałam jeden zabieg chirurgiczny(bardziej skomplikowany niż usuniecie zęba) na burzyńskiego na zaspie.Dostałam znieczulenie,niestety nie miałam rtg,ale lekarz naprawde szybko sprawnie i z fajnym podejściem do pacjęta podszedł do sprawy.Zabieg był wykonany tak dobrze,ze nie trzeba go było ani powtarzać-co w takich wypadkach sie zdaża,a i rany szybko się zagoiły więc ja polecam chirurga z burzyńskiego
hmmm no tak ale to zaspa...ja szukam w Gdyni najlepiej obręb obłuża. mam pytanie jedynie czy znieczulenie dla kobiet ciężarnych mają w przychodniach na nfz
Jeżeli gabinet działa w ramach NFZ,to znieczulenie przy usuwaniu zawsze jest bezpłatnie.

Inne tematy z forum Obłuże

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry