Widok

świetny hydraulik, przyjazny człowiek

Jedyny hydraulik, który odebrał telefon o północy i przyjechał na awarię. Dojazd ekspresowy, awaria usunięta szybko i sprawnie. Bardzo przyzwoity fachowiec, gorąco polecam jego usłucgi.
Moja ocena
jakość usług: 6

czas realizacji: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja po powrocie do domu w sobotę o pierwszej w nocy zauważyłam że woda w kuchennym zlewozmywaku przelewa się!?!?!
okazało się że zapchany jest pion (diagnoza fachowców) i jak ktoś z góry spuszczał wodę to u mnie wypływała!!!!! szybko do internetu za telefon i dzwonię a tu szok - wszystkie firmy piszą o dostępności 24h na dobę a faktycznie albo nikt nie odbiera albo chcą przyjechać rano (koszt udrożnienia to 230-270 zł netto za roboczo godzinę + 100% stawki za wezwanie w nocy! niedziela i święta to samo!)
pozostało mi zbieranie miską wody i wylewanie do ubikacji o 3 miałam dość wszystkiego chciałam spać a nie zmagać się z cuchnącą breją.
jeszcze raz usiadłam do komputera poszukałam kilka innych telefonów i zaczęłam wszystko od początku w końcu trafiłam na stronę http://www.ikpol.pl i tu szok pan przyjął zlecenie, przyjechali po około 25 minutach i zabrali się do pracy trwało to około 2 godzin (mieli taką maszynę która kręciła sprężyną) skasowali mnie dużo taniej niż inni chcieli (może dzięki mojemu urokowi ;) ) pozdrawiam i dziękuję Anna z Wrzeszcza
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry