Widok

świetny sklepik!!!

Jestem już stałym bywalcem tego sklepu i mogę z cała pewnością powiedzieć że są najlepsi z 3miejskich sklepów z grami.
Wybór całkiem spory a z chlopami zawsze można pogadać i liczyć na ich poradę.
pozdrawiam
Moja ocena
Game master kategoria: Konsole i gry
obsługa: 6

oferta: 6

promocje: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak dla mnie mega lipa, nic tam nie ma a szefo kantuje wszystkich na kase, nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Obsługa niezbyt ogarnieta , wybór gier marny a plyty w slabym stanie i nie przystepne ceny :> nowosci w sklepie po ~200zł a u nich po 210 w foli!!
jak dla mnie serwis tez maja na słabym poziomie wyslalem juz do nich x360 i ps3 na czyszczenie skasowali 40 zł i wszystko ladnie dalej za syfione.... szkoda slow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Panie/i Shark nie wiem skąd wysnuł pan/i swoje informacje Po pierwsze żadna gra nie przekraczała u nas nigdy ceny 149 zł za używaną i w dwóch przypadkach gry nowe, na premierę The Darkness 2 kosztował 199,- (empik, saturn, mediamarkt 249,- dla porównania) i ResidenEvil RC (179,- w dniu premiery również nowy). Po drugie myślę że wybór gier jakie mamy na półkach zależy od gustu samego grającego więc mogę jedynie przeprosić za to iż nie znalazł pan/pani nic dla siebie!!!

Co do stanu gier wszystkie gry u nas sprawdzamy jak i dajemy na nie 100% gwarancję działalności
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i kolejny raz ta sama wymowka.... a czy wasze gry dzialaja w 100% to bym sie klocil kupilem u was calkiem nie dawno 007 na ps3 z tak zarąbista rysa i peknieciem ze balem sie ja wlozyc do ps3 koszt 40 zl ale mowi sie trudno wiecej nie wpadne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
komentarz wystawiony przez konkurencję (GRY-SKY)
tyle w temacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skromny wybor gier ...;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry