Widok

szambo wylewane do kszków

Pan z majora Bojana 7 w Bojanie posiadający kurniki w nocy z szamba wylewa guano do krzaków znajdujących sie przy drodze głównej.
Wielokrotnie gdy wracałam wieczorem do domu leżał gumowy szlauch wypompowujący to świństwo . Gdy przejedzie wyrównywarka Pan robi sobie rowki na drodze i bezkarnie czyni swój proceder.
Następnym razem zadzwonie na policję i złapię drania na gorącym uczynku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
no co, użyźnia glebę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja myślę, że ten Pan powinien Ciebie podać do sądu za pomówienia, które pozwalasz sobie wypisywać na forum publicznym. Jak masz coś do niego to idź i mu to powiedz, albo idź na tą policję skoroś taki prawy. Nie masz prawa pisać takich rzeczy, na to są paragrafy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
powiinas isc do gminy albo na policje...a jesli czytaja to urzednicy gminni to powinni to sprawdzic..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to pewnie jutro będziesz to sprawdzał... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam ten pan wylewa, potrafi to nawet robić w niedzielę wieczorem. Tylko małe sprostowanie ul. majora bojana 7 ale już w koleczkowie, bojano się kończy za lasem. Na ul majora bojana 7 ale w bojanie mieszka ktoś inny. Nawiasem mówiąc jest to zrobione bez sensu, wprowadza to ludzi w błąd, wina gminny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze to zglosic do odpowiednich wladz..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też to widziałem. Często jeżdżę wieczorem tą drogą i będę mu przecinał ten szlauch :D idiotów trzeba tępić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem Waszej postawy. Zamiast wspólnie udać się do sąsiada i zwrócić uwagę to oczerniacie człowieka na forum internetowym. Masz jaja i chcesz zrobić porządek- zajdź do niego!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
A Ty umiesz rozmawiać ze śmieciami? Bo ja nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Problem szmba to nie tylko-"krzaki" ale beznadziejna praca pracowników gminy odpowiedzialnych za ochrone środowiska.Zamiast egzekwować regularne opróznianie szamb, bo przeciez bardzo łatwo to sprawdzić:pobór wody powinien równać się ilosci ścieków, pracownicy gminy "zabawiają sie" w informowanie" śmieciarzy" o...konieczności wywozu szamba, bo...niedobrzy sąsiedzi poinformowali o tym urząd.W ramach poszukiwania oszczędnosci proponuję- rozwiązac ten wydział.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Małe sprostowanie. Ilość pobieranej wody nigdy nie będzie równa ilości ścieków w domu, gdzie są zwierzęta, ogródek lub rowery, którym trzeba umyć koła:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

do góry