Widok

szambo wylewane do kszków

Pan z majora Bojana 7 w Bojanie posiadający kurniki w nocy z szamba wylewa guano do krzaków znajdujących sie przy drodze głównej.
Wielokrotnie gdy wracałam wieczorem do domu leżał gumowy szlauch wypompowujący to świństwo . Gdy przejedzie wyrównywarka Pan robi sobie rowki na drodze i bezkarnie czyni swój proceder.
Następnym razem zadzwonie na policję i złapię drania na gorącym uczynku.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
no co, użyźnia glebę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja myślę, że ten Pan powinien Ciebie podać do sądu za pomówienia, które pozwalasz sobie wypisywać na forum publicznym. Jak masz coś do niego to idź i mu to powiedz, albo idź na tą policję skoroś taki prawy. Nie masz prawa pisać takich rzeczy, na to są paragrafy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
powiinas isc do gminy albo na policje...a jesli czytaja to urzednicy gminni to powinni to sprawdzic..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to pewnie jutro będziesz to sprawdzał... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam ten pan wylewa, potrafi to nawet robić w niedzielę wieczorem. Tylko małe sprostowanie ul. majora bojana 7 ale już w koleczkowie, bojano się kończy za lasem. Na ul majora bojana 7 ale w bojanie mieszka ktoś inny. Nawiasem mówiąc jest to zrobione bez sensu, wprowadza to ludzi w błąd, wina gminny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze to zglosic do odpowiednich wladz..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też to widziałem. Często jeżdżę wieczorem tą drogą i będę mu przecinał ten szlauch :D idiotów trzeba tępić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem Waszej postawy. Zamiast wspólnie udać się do sąsiada i zwrócić uwagę to oczerniacie człowieka na forum internetowym. Masz jaja i chcesz zrobić porządek- zajdź do niego!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
A Ty umiesz rozmawiać ze śmieciami? Bo ja nie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Problem szmba to nie tylko-"krzaki" ale beznadziejna praca pracowników gminy odpowiedzialnych za ochrone środowiska.Zamiast egzekwować regularne opróznianie szamb, bo przeciez bardzo łatwo to sprawdzić:pobór wody powinien równać się ilosci ścieków, pracownicy gminy "zabawiają sie" w informowanie" śmieciarzy" o...konieczności wywozu szamba, bo...niedobrzy sąsiedzi poinformowali o tym urząd.W ramach poszukiwania oszczędnosci proponuję- rozwiązac ten wydział.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Małe sprostowanie. Ilość pobieranej wody nigdy nie będzie równa ilości ścieków w domu, gdzie są zwierzęta, ogródek lub rowery, którym trzeba umyć koła:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

do góry