Widok
szemud kontrola w urzędzie gminy
co się dzieje w urzędzie gminy słyszałem od niektórych pracowników że jest kontrola z CBA w związku z doniesieniem o defraudację
słyszałem że są sprawdzane komputery i przesłuchiwani pracownicy nie którzy nawet się z tego powodu poważnie pochorowali tylko wójt nie czuje się winny bo TO NIE ON tylko pracownicy
słyszałem że są sprawdzane komputery i przesłuchiwani pracownicy nie którzy nawet się z tego powodu poważnie pochorowali tylko wójt nie czuje się winny bo TO NIE ON tylko pracownicy
Wójt się doigrał, bo to jego poczynania CBA kontroluje. Ciekawe czy ma znajomości wśród takich organów, bo wielokrotnie udało się mu już dzięki swoim kolegom wyjść z pewnych opresji, ale czy teraz też tak będzie? Mam nadzieję, że nie. Widać nawet w ciągu roku można sporo ukraść z kasy naszej gminy...
Masz jakieś dowody że kradł? Zgłoś to do prokuratury. Jeśli nie, to możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności za pomówienia i oczernianie.
Jakie poczynania wójta są kontrolowane przez CBA?
Może podzielisz się z innymi forumowiczami?
A może to twoje poczynania są w kręgu zainteresowania tej agencji mieszkańcu kielna?
Jakie poczynania wójta są kontrolowane przez CBA?
Może podzielisz się z innymi forumowiczami?
A może to twoje poczynania są w kręgu zainteresowania tej agencji mieszkańcu kielna?