Widok
Mam dokladnie to, ze rok temu developer potwierdzil poprawki i do tej pory ich nie wykonal. A zaplanuj urlop, zerwij sie z pracy i czekaj caly dzien na czlowieka, zeby pod koniec dnia odebrac telefon, ze dzis nie przyjdzie. Slownosc, poszanowanie czasu, czy chocby nie unikanie kontaktu sa jednak bardzo istotne
Witam, jesli chodzi o jakość budynku to wszystko zalezy od szczescia. Cale osiedle robi kilka roznych ekip. Generalnie przed sfinalizowaniem tranzakcji poprosic jakiegos fachowca z dobrym sprzetem, zeby sprawdzil dom. Prawda jest to ze po zaplaceniu developer zapomina o nabywcy. Nie ma szans na realizacje reklamacji
mieszkam na końcu Halnej od ponad dwóch lat, w bliżniaku kupionym od SAD-OIL, jakość wykonania jest na dobrym poziomie i z tego co czytałem na tym forum jak budują CHMARA czy też inni to jestem naprawde zadowolony, zero jakichkolwiek problemów z wychodzącą wilgocią czy brakiem wentylacji itp. Owszem zawsze się coś znajdzie do poprawki na etapie odbioru jak i później. Jest jednak mała niedogodność jeśli chodzi o złożone reklamacje, mimo zapewnień od przedstawicielki dwewlopera od ponad pół roku nie mogę się doprosić wykonania reklamacji i to jest trochę już irytujące. Jeśli chodzi o drogę to owszem budowlańcy ją dosyć mocno zdewastowali i jak na razie mają gdzieś jakiekolwiek uwagi na temat poprawienia jej stanu.