Widok

szkoła podstawowa???????????

Krakowiec - Górki Zachodnie Temat dostępny też na forum:
stoję przed wyborem szkoły dla dziecka.na kRAKOWCU(62),na STOGACH(11) czy na PRZERÓBCE!! (61)Prosiłabym o opinie(mieszkam na Stogach dopiero od niedawna),będę niezmiernie wdzięczna(poziom,kadra itp)!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem ze Stogów i z opinni moich znajomych , które mają dzieci w tych wymienionych szkołach na pierwszym miejscu brałabym pod uwagę szkołę na Krakowcu, potem 61 a na końcu 11.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
dziękuję NN!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wg moich znajomych i sasiadow kolejnosc bylaby taka: przerobka, krakowiec, stogi :-)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Krakowiec, Przeróbka, Stogi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja chodziłam do podstawówki na stogach co prawda kilka lat temu ale nie jest to aż tak zła szkoła ale co prawda nie polecam ; ) .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale chodzi o wyposazenie szkoly czy o kadre czy o dzieci??? ja nawet nie myslalam o innych niz 11 bo dzwonki slysze w domu a to jest wygoda miec szkole pod domem, jednak moze warto sie zastanowic nad innym wyborem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja córka rok temu skonczyla SP 61 na Przerobce, ona i ja bardzo zadowolona, poziom calkiem wysoki, warunki bardzo dobre, klasy nie tak liczne, a nauka w godzinach max do 15.

Sama chodzilam (wiele lat temu oczywiscie) na Krakowiec - cudowna wtedy szkola, z tamta kadra, ale teraz jak jest... nie wiem.

szkole na Stogach 11 absolutnie nie polecam, przepelnienie, lekcje do poznego popoludnia, nie nie nie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam,
moje dziecko chodzi do 61. jestem zadowolona w 99 %. w 100% raczej nikt nie jest i nie będzie zadowolony z żadnej szkoły. nauczyciele super, stołówka super. duży + za zajęcia pozalekcyjne.
- 1 % dla świetlicy ale to tylko 1%! za dużo dzieci, mniejsze wymagania, mniej kontroli... itd.
stogi ..no cóż część znajomych chwali..inni przenieśli dziecko do 61.... karkowiec- z opowieści innych z przed lat była wysoko oceniana.
pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja ci polecam szkole 11 na stogach.Szkola super nauczyciele rewelacja pan dyrektor zlote serce robi dla szkoly bardzo bardzo duzo.Ktos kto nie chodzil do 11 ten nic o tej szkole nie wie.Moj syn tam chodzil teraz do 4 klasy chodzi moja corka a za 3 lata daje tam kolejna corke bo wiem ze warto
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry