Widok

szkoła w Bojanie

Jestem nową mieszkanką Bojana. Za rok muszę oddać dziecko do szkoły. Chciałabym poznać opinie o szkole, nauczycielach i opiece nad uczniami w szkole Bojanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam. serdecznie nie polecam tej szkoły. ukończyłem klasy 4-6 podstawówki i 3 lata gimnazjum i żałuje, że nie zostałem w szkole na Dąbrowie.
pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem mamą dwójki dzieci i też nie polecam. Szkoła czepia się dosłownie o wszystko, tworzą problemy tam, gdzie ich nie ma.
Wieczny stres i bieganie do szkoły bez powodu.
Dla przykładu: kolega syna, który nosi okulary grubości denka od słoika, musiał przynieść zaświadczenie o okulisty o konieczności posadzenia go w pierwszej ławce.
Całkowity zakaz używania komórek na terenie szkoły. Nam nauczycielka wyjaśniła, że jak będzie nagła sytuacja, to dziecko ma powiadomić przed lekcjami i będzie mogło włączyć i odebrać komórkę. Chyba jednak trzeba być niepoważnym,żeby zakładać, że "nagłą sytuację" można zaplanować. Jak się coś planuje, to nie jest to nagła sytuacja.
Ogólnie beznadzieja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Morderstwo (5 odpowiedzi)

Masakra co sie dzieje u nas...szkoda dziewczyny

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (18 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry