Widok

szkolenia

Witam, czy ktoś z was brał udział w bezpłatnych szkoleniach dla osób bezrobotnych finansowanych ze środków europejskich. Jak wyglądają takie szkolenia, traktują tam ludzi poważnie i są one profesjonalne i wartościowe czy to tylko strata czasu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem o jaki kurs chodzi dokładnie. Moja znajoma chodziła na kurs kosmetyczny poza Trójmiastem finansowany z takich środków, trwał prawie miesiąc, zajęcia i praktyka codziennie. Dużo się nauczyła, ale szkołę też skończyła w tym kierunku.

ja ci polecam http://tewp.org.pl/ Ja ukończyłam u nich niemiecki 180h, a teraz na zaj.komputerowe będę chodzić za free

Moja koleżanka w zeszłym roku korzystała z takiego szkolenia. Coś tam z niego wyniosła ale musiałam jej w paru rzeczach pomagać bo prowadzący nie wiedzieli :P Pewnie wszystko zależy od tego kto to prowadzi
Jak ja bym miała z własnej kieszeni za takie coś płacić to bym powiedziała że nie warto, ale wszystko zależy od poziomu i kursanta, i prowadzącego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry