Widok

szlak zielony

Rowery Temat dostępny też na forum:
witam
czy ktoś jechał już szlakiem zielonym z Wejherowa do Krokowej?

Chcę tym szlakiem poprowadzić rajd, ale nie jestem zorientowany czy nim przejedziemy, bo może się okaże, że większość drogi trzeba będzie nieść rowery na plecach.
GER
pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przejezdny; poza tym trasa generalnie ciekawa i urozmaicona, dołków i górków pod dostatkiem...

jakieś 2km po wjechaniu do lasu za Wejherlandem jest dziwne miejsce - wyrżnęli tam 2 lata temu kawałek lasu i cięzko dopatrzeć się strzałki skrętu w lewo, mozna pojechać prosto bo kawałek dalej dołączy się sporwotem do szlaku - tak było 2 lata temu, teraz jeżdzę tamtędy na pamięc i może nie zauważylem domalowanej strzałki... ogolnie podejrzene miejsce

koło Sobieńczyc zdecydowanie trzeba być czyjnym; po przejechaniu przez wioskę jechać można tylko na czuja, bo na gołym polu nie ma zielonych znaczkow.

za Sobienczycami pare chwil przed Żarnowcem na tej długiej prostej przeoczyłem zjazd w lewo do lasu. ale nie pamiętam, czy strzałka była niewidoczna czy może tylko przysnąłem na najnudniiejszym odcinku szlaku - generalnie mozne jechac prosto, ale jak ma byc zielonym to niech bedzie zielonym.

za Odargowem, przed Diabelskim Kamieniem jak sie jedzie pomiedzy krowimi łąkami też coś znaczków mi brakowało - kierujacych do kamlota.
Jakoś nie małem problemu z opisanymi miejscami :)
do góry