Widok

sztućce na życzenie klienta

Zamówiłem sobie jedzonko z bistro, przyszło jedzonko ale bez sztućców, dzwonię i pytam czym mam to zjeść Pani odpowiada że "sztućce są na życzenie klienta". Ja myślałem że jak zamawiam jedzenie na wynos sztućce powinny być ale jednak tak nie jest. W bistro tak nie jest. Dzisiaj ryba, tzn. kawałeczek ryby, może dokładniej kawalątek ryby ale ziemniaków dostałem sporo, w końcu równowaga musi być ;). Dzisiaj się przekonałem że sztućce + jedzenie to rzecz nieoczywista, ale cóż Panie Siostry najwidoczniej tego nie rozumieją...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na początku istnienia bistro sztućce były dodawane do każdego zamówienia na wynos, ale dostawaliśmy informacje zwrotne od wielu klientów, że mamy ich nie dołączać, ponieważ używają sztućców wielorazowych.
Dlatego też w następnej ulotce umieściłyśmy informacje: "SZTUĆCE NA ŻYCZENIE KLIENTA". Wystarczy przy zamówieniu telefonicznym zaznaczyć, że mamy je dołączyć i nie ma problemu.
Ktoś, kto choć trochę dba o ekologię - będzie wiedział w czym rzecz ;-)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Olga

Jaby bylo problemem gdyby pracownik bistra przyjmujac zamowienie zapytal o te sztucce...to przeciez wy jestescie dla klienta
...to przeciez wasz interes by utrzymac klienta....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2