Widok

szukam bratniej duszy:)

Nudzą mnie już samotne weekendowe i tygodniowe wieczory... mam ochotę poznać kogoś interesującego, kto ujmie mnie charakterem i intelektem. Dobre wygłupy również wchodzą w grę:)
Uwielbiam spontaniczne sytuacje, szukam osoby, która byłby w stanie dotrzymać mi kroku. Z kim mogłabym się pośmiać, wypić dobre wino , kogoś na wspólny wypad do kina lub na mecz, romantyczny spacer.. towarzystwa do wszystkiego:)

Jeśli to czytasz- odezwij się proszę:)

nathalii@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witm to co piszesz jest dosyc interesujace moze napiszesz cos wiecej jakiego faceta szukasz w jakim wieku i czy wobec tej osoby masz jakies kryteria wygladu i jego prezetaci wyksztalcenia pomijajac przy tym poziom jego intelektualny i charakter i czy ma byc to gosc z kasa pozdrawiam
Witaj, dziekuje za odpowiedź.

Szukam osoby z która znajde wspólny język...

wygląd, pozycja materialna, wykształcenie czy wiek... nie graja najmniejszej roli.

Im ciekawszy charakter i styl bycia oraz życia... tym więcej tematów do rozmowy i doświadczeń godnych wymianie z drugą osobą --> takie jest moje spostrzeżenia na ten temat.

Dlaczego jest tak mało spontanicznych ludzi.....
Jak szukasz jakiegoś spontanicznego wariata to może zwiąż się z bezdomnym (oni też lubią wina), albo z nosicielem HIV (to dopiero "krejzole"!), będzie ubaw po pachy! Lubisz mecze ?! To może dres/kryminalista? Jeśli romantyczne spacery to chyba najlepszym wyborem będzie po prostu pies (jest gdzieś tutaj ogłoszenie hodowli yorków, tanio)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się jakie co powoduje u Bezszelestny Ninja ,że ma takie negatywne podejście do ludzi?Jego wszystkie wypowiedzi w oststnich dniach sa niemiłe i z lekka obraźliwe .
Wydaje się jakby wchodził na wątek gdzie ktos napisł nową wiadomość i z automatu niezależnie czego dotyczy temat i kto go napisał wylewał swój jad .
Nie mam pojęcia czy to kwestia dowartościowania się wyśmiewając się z innych czy sposób na idreagowanie z problematyki życia osobistego.

Tak , oczywiście to jest forum moge pisać co zechcę - za chwile tak napiszę ninja i dopiszei swoje jadowate teksty . Możesz pisać tylko pytanie jakim człowiekiem się stajesz codziennie pisząc takie jadowite teksty , przesiąkasz takim zachowaniem sam na wskroś .
To jest poprostu "bezczelny ninja", rzuca hasło i sobie idzie...

pewnie przyjął sobie taką kreację, taką rolę sobie obrał poprostu w tym filmie...

ps. Miłego dnia życzę wszytkim

:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj tam , bezcielesny w kazdym chyba poscie 9 a przynajmniej w tych które mi się chciało przeczytać ) wciska psa , może prowadzi hodowlę jakichś kundelków i to sposób promocji i reklamy ??
hmm... spostrzegawczy jestes nawet Fenicjan ;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry