Widok
szukam bratniej duszy:)
Nudzą mnie już samotne weekendowe i tygodniowe wieczory... mam ochotę poznać kogoś interesującego, kto ujmie mnie charakterem i intelektem. Dobre wygłupy również wchodzą w grę:)
Uwielbiam spontaniczne sytuacje, szukam osoby, która byłby w stanie dotrzymać mi kroku. Z kim mogłabym się pośmiać, wypić dobre wino , kogoś na wspólny wypad do kina lub na mecz, romantyczny spacer.. towarzystwa do wszystkiego:)
Jeśli to czytasz- odezwij się proszę:)
nathalii@wp.pl
Uwielbiam spontaniczne sytuacje, szukam osoby, która byłby w stanie dotrzymać mi kroku. Z kim mogłabym się pośmiać, wypić dobre wino , kogoś na wspólny wypad do kina lub na mecz, romantyczny spacer.. towarzystwa do wszystkiego:)
Jeśli to czytasz- odezwij się proszę:)
nathalii@wp.pl
Witaj, dziekuje za odpowiedź.
Szukam osoby z która znajde wspólny język...
wygląd, pozycja materialna, wykształcenie czy wiek... nie graja najmniejszej roli.
Im ciekawszy charakter i styl bycia oraz życia... tym więcej tematów do rozmowy i doświadczeń godnych wymianie z drugą osobą --> takie jest moje spostrzeżenia na ten temat.
Dlaczego jest tak mało spontanicznych ludzi.....
Szukam osoby z która znajde wspólny język...
wygląd, pozycja materialna, wykształcenie czy wiek... nie graja najmniejszej roli.
Im ciekawszy charakter i styl bycia oraz życia... tym więcej tematów do rozmowy i doświadczeń godnych wymianie z drugą osobą --> takie jest moje spostrzeżenia na ten temat.
Dlaczego jest tak mało spontanicznych ludzi.....
Jak szukasz jakiegoś spontanicznego wariata to może zwiąż się z bezdomnym (oni też lubią wina), albo z nosicielem HIV (to dopiero "krejzole"!), będzie ubaw po pachy! Lubisz mecze ?! To może dres/kryminalista? Jeśli romantyczne spacery to chyba najlepszym wyborem będzie po prostu pies (jest gdzieś tutaj ogłoszenie hodowli yorków, tanio)
Zastanawiam się jakie co powoduje u Bezszelestny Ninja ,że ma takie negatywne podejście do ludzi?Jego wszystkie wypowiedzi w oststnich dniach sa niemiłe i z lekka obraźliwe .
Wydaje się jakby wchodził na wątek gdzie ktos napisł nową wiadomość i z automatu niezależnie czego dotyczy temat i kto go napisał wylewał swój jad .
Nie mam pojęcia czy to kwestia dowartościowania się wyśmiewając się z innych czy sposób na idreagowanie z problematyki życia osobistego.
Tak , oczywiście to jest forum moge pisać co zechcę - za chwile tak napiszę ninja i dopiszei swoje jadowate teksty . Możesz pisać tylko pytanie jakim człowiekiem się stajesz codziennie pisząc takie jadowite teksty , przesiąkasz takim zachowaniem sam na wskroś .
Wydaje się jakby wchodził na wątek gdzie ktos napisł nową wiadomość i z automatu niezależnie czego dotyczy temat i kto go napisał wylewał swój jad .
Nie mam pojęcia czy to kwestia dowartościowania się wyśmiewając się z innych czy sposób na idreagowanie z problematyki życia osobistego.
Tak , oczywiście to jest forum moge pisać co zechcę - za chwile tak napiszę ninja i dopiszei swoje jadowate teksty . Możesz pisać tylko pytanie jakim człowiekiem się stajesz codziennie pisząc takie jadowite teksty , przesiąkasz takim zachowaniem sam na wskroś .