Widok

szukam chlopaka

czesc szukam chlopaka na z ktorym bede i ktory mie nie zdradzi i nie oszuka ale taki co nie mial nigdy dziewczyny i ktory sie nigdy nie calowala i nie chodzi za reke i ktory jest tak dokladnie to prawiczkiem ale tylko warszawa i okolice i to ci co maja orange tylko bo nie zawsze jestem na gg jak cos to mogie podac nr tel 690 690 732 ale ja jak cos to z innego odzwonie a to moj nr gg 45951884 i w wieku od 15 do 17 lat chcem chlopaka przystojnego ktory jest wysoki szczuply i ktory mam wiecej niz 170 co bo ja mam tyle w obcasach ale oczwiscie moze byc tez nisz i ktory nie mam zadnych krost na twarzy i to niech pisza przystojne chlopaki szukam tez chlopaka wyrozumiałego otwartego na wszystkie tema ty ktory mie nie zdradzi i nie oszuka ktory zawsze mowi prawde i szczerego i tylko was prosze tylko orange zadna inna siec bo jak bedzie inna siec to nie odpisze na wiadomosc i takiego co nie pije i nie pali jak chcecie to piscie pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
pij mleko !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciężka sprawa i wiele wymagań
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
takich nie ma..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ misia,

A byłabyś zła, gdybym jednocześnie z Twoimi koleżankami się spotykał? Przynajmniej byś wszystko wiedziała.

Tylko Ty chyba za stara już jesteś.. Kurde :/
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiecie co, podoba mi się tę dziewczę, ono wiec czego chce i to już w takim wieku. Podbijam, daję plusa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na podstawie wypowiedzi stwierdzam że to dziewczę (gdyby tylko istniało naprawdę) miałoby tylko jeden zwój mózgowy więcej od konia.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Cross nie żebym się czepiała, ale pojęcie zwoju łączy się obwodowym układem nerwowym, podczas gdy mózg należy do ośrodkowego ;) A ten post to jakaś marna prowokacja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo to jakiś żart, albo dziewczyna ma 10 lat :) po wypowiedzi stwierdzam, że moja 5-letnia córka potrafi układać lepiej zdania ha ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze nie spełniam żadnych kryterii... :D:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie życie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze ja sprostam zadaniu ......
187 ^ szczupły dobrze zbudowany wysportowany 17 lat ...... reszta prv GG 19087600
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Desperat!?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry