Widok

szukam cioci :)

szukam osoby, osób po 50tce ktore sa same albo chcialyby zostac ciocią dla naszej rodziny. Niedawno przeprowadzilismy sie z daleka do Gdyni, nie mamy tu rodziny i jeszcze nikogo nie znamy. Ja mama 2 letniej dziewczynki. Szukamy osób ktore stana sie dla nas bliskie aby nie czuc sie tak samotnie. Bardzo tesknimy za rodziną ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Prawdziwych przyjaciół rodziny nie szuka się w ten sposób. Na to trzeba czasem kilku lat, aby poznać dobrze drugiego człowieka. Z przyjaźnią nie jest jak z jakąś rzeczą że jak jest potrzebna to jej się szuka, a jak jest nie potrzebna to się odstawia na bok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
od czegoś trzeba zacząć...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
liczycie na spadek?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
e tam szkoda komentować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo nie mają z kim dzieciaka zostawić.
dla mnie to żenada, w taki sposób nie poznaje się bliskich osób.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
eeee, tam zaraz "plujecie jadem"

@megi
forum, to nie jest dobry sposób na takie poszukiwania

na pewno kogoś takiego poznacie, ale na to potrzeba czasu
i radziłabym poszukać w najblizszym otoczeniu, czyli wśród sąsiadów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
za wcześnie o jakieś 30 lat , może w 2040,ale jeszcze nie teraz. Obecne 50 letnie ciocie to nie są osoby , które uważają że wszystko można znaleźć w internecie. Mają rodziny i znajomych i raczej nie szukają na siłę kontaktów z pokoleniem neostrady bądź pokoleniem DSL ;) przez internet.

Ale w 2040 jak już obecne pokolenie "wszystko jest w internecie" się zestarzeje to wsród cioci (starzejących się panien bez dzieci) będzie można wybierać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja może poszukam dobrego wujka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tu wujka w innym wątku męża toż to pełna gębą sierota.

P.S. Wujków do wynajęcia w 2040 nie będzie wszyscy samotni faceci uciekną w świat własnej rozrywki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moze szukacie osoby do opieki nad dzieckiem na kilka godzin dziennie, moge polecic zaufaną osobę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
od czegoś trzeba zacząć...
==
Więc zacznij od rozejrzenia się wokół siebie w miejscu swojego zamieszkania, może jest tam starsza Pani, której trzeba pomóc, dotrzymać towarzystwa.
Wiesz, żeby coś dostać to najpierw trzeba samemu dać. Tak się m.in. buduje relacje międzyludzkie.
W sumie osoby samotne są dość podejrzliwe, więc zapewne nie spotkasz się od razu z ich wylewnością. Poza tym różnica wieku może być barierą.
Może więc znajdź sobie lepiej koleżanki w swoim wieku zamiast "cioci"?
Szczerze wątpię by ktoś odpowiedział na wątek; tak będę Waszą ciocią, będę zapraszała Was na niedzielne obiadki i popołudniowe herbatki a i możecie mi zostawiać dzieciątko i w ogóle staniecie się dla mnie rodziną.
To wymaga czasu...i zaangażowania przede wszystkim z Twojej/Waszej strony bez gwarancji, że ktoś stanie się Tobie bliski.
Nie ma tak, że mówisz i masz...
Swoją droga to dość zabawne podejście współczesnych ludzi do relacji, czy naprawdę ktoś uważa, że aby znaleźć miłość, przyjaźń wystarczy założyć wątek i zjawi się wymarzona osoba, która "na dzień dobry" obdarzy uczuciem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo Kingo !
Szczególnie za ostatnie zdanie :)
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry