Widok
Joanna Jakuszewska mistrzyni fryzjerstwa ma swój salon właśnie na Stogach - wpisz w googlach to Ci się dokładny adres wyświetli.
Sama mieszkałam na Stogach do niedawna jeszcze i sorry, ale komentarze o "dzielnicy słynącej z elegancji i doskonałych usług" sa poniżej poziomu pryszcza gimnazjalisty.
Sama mieszkałam na Stogach do niedawna jeszcze i sorry, ale komentarze o "dzielnicy słynącej z elegancji i doskonałych usług" sa poniżej poziomu pryszcza gimnazjalisty.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
dziękuję :) też tak uważam o tych przytyczkach odnośnie dzielnicy , ale nie ma sensu się tym przejmować bo szkoda nerwów. Zlałam ten komentarz jak również osobę która to napisała :) nie mieszkam i nigdy nie mieszkałam na Stogach ale nic nie mam do tej dzielnicy :) jak również do Oruni Dolnej i takich innych co mają niezbyt dobrą opinię :)
Ja wlasnie w dniu ślubu czesalam sie na Stogach w Galerii Fryzur (bo chyba tak to się nazywa) u p.Jakuszewskiej. Powiem , ze bylam zadowolona na 70-80%.Teraz chodzę do p. Joli - fryzjer na rogu ze sklepem mięsnym naprzeciwko przychodni więc latwo znaleźć.P.Jolę polecam gdyż za każdym razem (strzyżenie,czesanie) wychodzę zadowolona w 100%.Z tym ze ma dużo stalych klientek więc najlepiej umówić się z nią wcześniej.
Pani Ewelina mloda fajna dziewczyna nie ma z tego co wiem swojego salonu ale dojezdza do klietek jak urodzila mi sie coreczka nie mialam z kim ja zostawic a odrosty nie dawaly mi spokoju wiec usiadlam przed komputer i ja znalazlam bylam bardzo zadowolona wie o czym mowi do niej druga osoba i nie obiecuje czegos czego zrobic sie nie da polecam nr kontaktowy 507275363