Widok

szukam dobrego fryzjera w Gdańsku Stogach

Dziewczyny szukam w miarę dobrego zakładu fryzjerskiego w Gdańsku najlepiej na Stogach- proszę o kontakty jeśli coś wiecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt nie zna? :( mogą być Stogi albo Przeróbka coś w pobliżu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma tu żadnej z okolic Gdańska-Stogów?
To sobie wybrałaś dzielnice słynące z elegancji i doskonałych usług :D Ale nie matrw się, przynajmniej jest tam niezła komunikacja. Wsiadasz w tramwaj...

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
tez szukam fryzjera i sądze ze jeśli szukasz to lepiej z Gdańska tam jest więcej salonów musisz pochodzić i przekonać się jak świadczą swoje usługi na własnych włosach

image

nie ja sobie wybrałam tylko moi goście będą niedaleko zakwaterowani (dokładnie na Górkach Zachodnich) i chcą żebym załatwiła im fryzjera jak najbliżej :)
a ja mam już dobrą fryzjerkę i nie koniecznie musi to być renomowany salon. Tylko że ona ma swój salon aż na Morenie więc goście nie trafią
Joanna Jakuszewska mistrzyni fryzjerstwa ma swój salon właśnie na Stogach - wpisz w googlach to Ci się dokładny adres wyświetli.

Sama mieszkałam na Stogach do niedawna jeszcze i sorry, ale komentarze o "dzielnicy słynącej z elegancji i doskonałych usług" sa poniżej poziomu pryszcza gimnazjalisty.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję :) też tak uważam o tych przytyczkach odnośnie dzielnicy , ale nie ma sensu się tym przejmować bo szkoda nerwów. Zlałam ten komentarz jak również osobę która to napisała :) nie mieszkam i nigdy nie mieszkałam na Stogach ale nic nie mam do tej dzielnicy :) jak również do Oruni Dolnej i takich innych co mają niezbyt dobrą opinię :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dwadzieścia lat mieszkałam na Przeróbce, więc nie macie się co oburzać - zwyczajnie znam te dzielnice na wylot. Pani Asi też nie polecam.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja wlasnie w dniu ślubu czesalam sie na Stogach w Galerii Fryzur (bo chyba tak to się nazywa) u p.Jakuszewskiej. Powiem , ze bylam zadowolona na 70-80%.Teraz chodzę do p. Joli - fryzjer na rogu ze sklepem mięsnym naprzeciwko przychodni więc latwo znaleźć.P.Jolę polecam gdyż za każdym razem (strzyżenie,czesanie) wychodzę zadowolona w 100%.Z tym ze ma dużo stalych klientek więc najlepiej umówić się z nią wcześniej.

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Ewelina mloda fajna dziewczyna nie ma z tego co wiem swojego salonu ale dojezdza do klietek jak urodzila mi sie coreczka nie mialam z kim ja zostawic a odrosty nie dawaly mi spokoju wiec usiadlam przed komputer i ja znalazlam bylam bardzo zadowolona wie o czym mowi do niej druga osoba i nie obiecuje czegos czego zrobic sie nie da polecam nr kontaktowy 507275363
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bezsprzecznie Pani Joanna Jakuszewska z Galerii Fryzur. Profesjonalizm i kultura, widać że nieustannie się edukuje i śledzi modne trendy, poza tym jest przesympatyczna i ma zdolne, fajne uczennice.Lokal czyściutki i b. elegancki. Taka "perełka" na Stogach. Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chyba sobie sama pani joanna ta opinie napisala. Ja bylam tam kilkakrotnie, ale po ostatnim razie wiem, ze juz napewno nigdy tam nie zagoszcze. Zdarzalo sie juz ze czasem nie bylam zadowolona, ale tym razem artyzm fryzjerki pszeszedl moje najsmielsze oczekiwania. Nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry