Widok

szukam fajnego sąsiada;)

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Poszukiwany sąsiad na umilenie czasu na nieznanej dzielnicy;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe :D to zależy ile masz lat :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć. Właśnie się przeprowadziłem na Fikakowo i też szukam znajomych.
Napisz (doker0@wp.pl
A w zasadzie to *piszcie*.
PS. Mam 26 lat, wysoki brunet.
hmmmsami przystojniacy ha fikakowie ;)
Tutaj mieszkają tylko fajni ludzie:D
no pewno, że fajni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hal, nie mów, że mijamy się w Bomi na zakupach :D
dobrze, że już nie mieszkam na Fifafowie ;)
Nie lubię BOMI ale to całkiem możliwe, że się tam mijamy :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
No patrz, ale ten świat mały:P
Też nie lubię BOMI, ale nie mam innego wyjścia..
Pozdrawiam:)
Za to często jestem w Lidl`u i w Groszku przy Lipowej (trochę drogo ale lubię tam drobiazgi kupować), a obiadki w Bazylii teraz kupuję, bo się mocno kuchnia poprawiła.
Również pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To na pewno się mijamy w..Groszku:) Błogosławieństwo, że czynny do późnych godzin, gdy zabraknie np. % :D
A Bazylia to gdzie? Czasami nie chce mi się gotować.
http://www.pizzabazylia.pl/ Zmienił się właściciel i jedzenie naprawdę jest dobre. Często jadam w mieście (brak czasu na gotowanie, niestety) i muszę przyznać, że póki co zdeklasował pozostałe jadłodajnie w okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie słyszałam o Bazylii i przyznam szczerze nie wiem, gdzie się mieści. Dziękuję za namiar. W okolicy niewiele knajp. Dawno temu zamawiałam z pizzeri w szeregu sklepow-na przeciw Bomi. To jakiś koszmar. Tym bardziej, że lubię gotować, co sprawia mi wielką przyjemność:) Dzięki i zapewne wykorzystam.
aaa Las Palmas:) Wyjątkowo podłe jedzenie z jeszcze bardziej wynaturzoną właścicielką. Kiedyś się z nią ściąłem, gdy dostałem niedopieczony placek pokryty warstwą seropodobnej mazi i mielonki udającej szynkę. Właścicielka była mocno zdziwiona, że mam pretensje. Od tego czasu tam po prostu niczego nie zamawiam.
A właściciel Bazylii, to całkiem miły człowiek, widać że się mocno stara - mam nadzieję, że nie opadnie z sił.
Na Fikakowie w ogóle nie ma żadnego miejsca, gdzie można pójść, usiąść i pogadać przy kawie/drinku/piwie. Kiedyś był Pierrot (nad Groszkiem) ale upadł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uuu to mówicie, ze tak się popsuło w las palmas, warto wiedzieć. Wprawdzie nie mieszkam od roku już w okolicy ale jak mam ochotę na dobrą pizzę albo jedzonko to zdarza mi się zajrzeć do sole sycylia to już mały kack. Wprawdzie sama obsługa sali pozostawia trochę do życzenia, ale jedzenie na pewno to rekompensuje :)
hehe, też miałam ścięcie z właścicielką, tyle, że telefonicznie:) placek cygański był złożony z kilku małych placuszków.. Alem się wpieniła:)
No nic, dzięki za namiar.

Miłego dnia!:)
a w sole sycylia co byś polecił/poleciła? no i dlaczego opuściłeś/aś naszą piękną okolicę? :))
Sole Sycylia ma dobre jedzenie - w zasadzie wszystko z karty jest smaczne. Barszcz ma trochę specyficzny smak ale to dlatego, że podobno jest na zakwasie. Przed świętami Bożego Narodzenia trochę im szynka z wędzarni "nie wyszła" dobrze ale restauracja godna polecenia. Często tam jadam i z czystym sumieniem polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry