Widok
ale moje pozytywne nastawienie zrozumiałeś całkiem opatrznie. być może doświadczenie tu nabyte to spowodowało. więc śmiem sądzić, że jednak jesteś przewrażliwiony. myślę, że jakiś czas odreagowania od forum i portalu trojmiasto.pl dobrze by Ci zrobiła. może wówczas nie doszukiwałbyś się na siłę negatywnych emocji u innych.
:)
:)
wiesz możemy jedną w lokalu ;)
albo kazdy zamawia do domu
bo jak w lokalu to zaraz odzywają się głosy że nie bo spontan to nie koniecznie a jak za jakiś czas to sie połowa towarzystwa wykrusza, a jak każdy sam w domu...
:D
ja tam w prawdzie wolę zjeść w towarzystwie, ale jak sie nie ma co się lubi...
albo kazdy zamawia do domu
bo jak w lokalu to zaraz odzywają się głosy że nie bo spontan to nie koniecznie a jak za jakiś czas to sie połowa towarzystwa wykrusza, a jak każdy sam w domu...
:D
ja tam w prawdzie wolę zjeść w towarzystwie, ale jak sie nie ma co się lubi...
:d żaden, ale jak podaję hasło na forum,
może spotkanie - spontan etc to od razu albo milkną wszyscy, albo spontan jest niepożądany
dlatego tym razem wyszłam z propozycją : jedzmy w domu :)
@frisby nie mam układu z włascicielem, może być inne miejsce chodziło aby każdy miał z tego samego miejsca - wiesz taki film :) niby jemy razem w wirtualu :D bo lepiej tak niż wcale,
ps. ja też się katuję jedzeniowo ale dobra pizza nie jest zła... zwłaszcza jeśli jest... sałatką
może spotkanie - spontan etc to od razu albo milkną wszyscy, albo spontan jest niepożądany
dlatego tym razem wyszłam z propozycją : jedzmy w domu :)
@frisby nie mam układu z włascicielem, może być inne miejsce chodziło aby każdy miał z tego samego miejsca - wiesz taki film :) niby jemy razem w wirtualu :D bo lepiej tak niż wcale,
ps. ja też się katuję jedzeniowo ale dobra pizza nie jest zła... zwłaszcza jeśli jest... sałatką