Widok
:d żaden, ale jak podaję hasło na forum,
może spotkanie - spontan etc to od razu albo milkną wszyscy, albo spontan jest niepożądany
dlatego tym razem wyszłam z propozycją : jedzmy w domu :)
@frisby nie mam układu z włascicielem, może być inne miejsce chodziło aby każdy miał z tego samego miejsca - wiesz taki film :) niby jemy razem w wirtualu :D bo lepiej tak niż wcale,
ps. ja też się katuję jedzeniowo ale dobra pizza nie jest zła... zwłaszcza jeśli jest... sałatką
może spotkanie - spontan etc to od razu albo milkną wszyscy, albo spontan jest niepożądany
dlatego tym razem wyszłam z propozycją : jedzmy w domu :)
@frisby nie mam układu z włascicielem, może być inne miejsce chodziło aby każdy miał z tego samego miejsca - wiesz taki film :) niby jemy razem w wirtualu :D bo lepiej tak niż wcale,
ps. ja też się katuję jedzeniowo ale dobra pizza nie jest zła... zwłaszcza jeśli jest... sałatką
wiesz możemy jedną w lokalu ;)
albo kazdy zamawia do domu
bo jak w lokalu to zaraz odzywają się głosy że nie bo spontan to nie koniecznie a jak za jakiś czas to sie połowa towarzystwa wykrusza, a jak każdy sam w domu...
:D
ja tam w prawdzie wolę zjeść w towarzystwie, ale jak sie nie ma co się lubi...
albo kazdy zamawia do domu
bo jak w lokalu to zaraz odzywają się głosy że nie bo spontan to nie koniecznie a jak za jakiś czas to sie połowa towarzystwa wykrusza, a jak każdy sam w domu...
:D
ja tam w prawdzie wolę zjeść w towarzystwie, ale jak sie nie ma co się lubi...
ale moje pozytywne nastawienie zrozumiałeś całkiem opatrznie. być może doświadczenie tu nabyte to spowodowało. więc śmiem sądzić, że jednak jesteś przewrażliwiony. myślę, że jakiś czas odreagowania od forum i portalu trojmiasto.pl dobrze by Ci zrobiła. może wówczas nie doszukiwałbyś się na siłę negatywnych emocji u innych.
:)
:)