Widok
Byłam stałą klientką pani Wioletty ale niestety już nie pracuje w salonie nad wiejskimi. Miałam masę obaw aby pójść do Orchidei. Szczerze to niepotrzebnie :) Pani fryzjerka super pofarbowała mi włosy i bardzo ładnie podcięła. Jestem zadowolona i teraz z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Dodam że mam dłuuuugie włosy i zawsze robię balejaż. Pozdrawiam
a ja polecam salon Orchidea na ul. Rumiankowej :) obcinalam jedynie grzywke (a mam strasznie trudna) i jestem zadowolona, wiec jak bede musiala obciac calosc to tez tam pojde. Niestety nie wiem jak farbowanie, kosmetyczka i inne, bo nie mialam okazji sprobowac :)
Pozdrawiam :)
P.S. przepraszam za brak polskich znakow, cos mi sie popsulo na kompie :P
Pozdrawiam :)
P.S. przepraszam za brak polskich znakow, cos mi sie popsulo na kompie :P
Bo nie była w prawdziwym salonie fryzjerskim, u ludzi wykształconych z pasją a przede wszystkim dokładnością.Sama przedłużam włosy i w dramatycznych sytuacjach podsyłam im klientki na odrost i to tylko standardowych odcieni bo inne by spartaczyli.Zresztą produkty na których pracują są za czasów prawie że komuny. Jeżeli fryzjerka ma problem by ostrzyc faceta i trzeba jej palcem pokazywać co ma poprawić to chyba wszystko jasne.