Widok

szukam fryzjera/fryzjerki

Karczemki Temat dostępny też na forum:
Witajcie, czy gdzieś u nas na osiedlu jest zakład fryzjerski? Ewentualnie, który zakład w Gdańsku możecie polecić? Chodzi głównie o ścinanie, żadnego farbowania etc.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Paulę
Paula 518280918

Totalny brak sterylności, fryzury dla mocno starszych pan, na fb zdjęcia paznokci z neta a w rzeczywistosci wychodzi się od nich paznokciami które od razu wyglądają jakby były zrobione 2 tygodnie temu. O malowaniu pod skórki pani pojęcia nie ma. Konina
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panie nawet strzyc nie potrafią. Gust z za komuny. Szukałam ratunku po tym salonie. Wszystko w jednym pomieszczeniu. Tragedia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kokoszki montazystow33 polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
I bardzo dobrze. BRAWO dla Pań z Perfecto;-) A na Karczemkach coraz lepiej się mieszka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od 3.11 panie z Perfecto z Kokoszek przenoszą się bliżej, bo do zółtego szeregu na Kalinowej - róg Azaliowej. bardzo fajnie czeszą i ścinaja. NIestety kosmetyczki nie polecam, bo ma nie za czysto, chociaz bardzo miła babeczka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a ty pod salonem stoisz i kazdego klienta przepytujesz?
501548256, mieszka na karczemkach i swietnie scina.
Jak dla mnie wycieranie włosów recznikiem papierowym tak jak to robia Panie w salonie Perfecto jest bardzo higieniczne dlatego chodze do nich od lat i nigdy nie zostawiły mi zadnych farfocli jak je nazwałaś !!!
Tak. To właśnie ta Pani fryzjerka ekspert w swej dziedzinie. nazwa salonu to chyba Tiffi nie przygladałam sie , w sumie nazwa mnie nie interesuje tylko jakość usług.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam a czy można prosić o numer tel do tego salonu przy Cerrefour w kokoszkach
podepnę swoje pytanie pod ten wątek. Czy zna ktoś fryzjerkę z okolic kokoszek lub karczemek która dojeżdża do klientów?
Kokoszka czy chodzi może o p. Natalie pracowała w Sawanie ok. 5 lat temu. Młoda osoba bardzo kreatywna. Tylko nie wiem czy o tej samej fryzjerce mowa. Ponoć otworzyła swój salon. Prosze o odp.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam salon TIFFi w Pępowie. Niedaleko. Słyszałam ze nawet klientki z przymorza, Kartuz a nawet Sierakowic tam jeżdzą.( coś w tym jest) Panią znam jeszcze jak kiedyś pracowała na karczemkach w salonie Savanna. Zawsze byłam zadowolona z jej usług i nadal jestem. Jeszcze raz gorąco polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłam stałą klientką pani Wioletty ale niestety już nie pracuje w salonie nad wiejskimi. Miałam masę obaw aby pójść do Orchidei. Szczerze to niepotrzebnie :) Pani fryzjerka super pofarbowała mi włosy i bardzo ładnie podcięła. Jestem zadowolona i teraz z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Dodam że mam dłuuuugie włosy i zawsze robię balejaż. Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Orchidea Spa jest super, polecam serdecznie, zarówno Panią fryzjerkę jak i Panie kosmetyczki.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja polecam salon Orchidea na ul. Rumiankowej :) obcinalam jedynie grzywke (a mam strasznie trudna) i jestem zadowolona, wiec jak bede musiala obciac calosc to tez tam pojde. Niestety nie wiem jak farbowanie, kosmetyczka i inne, bo nie mialam okazji sprobowac :)

Pozdrawiam :)

P.S. przepraszam za brak polskich znakow, cos mi sie popsulo na kompie :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
wczoraj bylam na farbie i moja mama tez i jestesmy bardzo zadowolone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bo nie była w prawdziwym salonie fryzjerskim, u ludzi wykształconych z pasją a przede wszystkim dokładnością.Sama przedłużam włosy i w dramatycznych sytuacjach podsyłam im klientki na odrost i to tylko standardowych odcieni bo inne by spartaczyli.Zresztą produkty na których pracują są za czasów prawie że komuny. Jeżeli fryzjerka ma problem by ostrzyc faceta i trzeba jej palcem pokazywać co ma poprawić to chyba wszystko jasne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kokoszki

Sianowska Polana (7 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji umożliwia sprawne poruszanie się po całej aglomeracji trójmiejskiej, tym...

Błoga Bysewska (9 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry