Widok

szukam kobiety

milej delikatnej wiek bez znaczenia ale maxsymalnie 40 lat niemusi byc chuda lubie kobiety małe nawet ponizej 170 cm waga maxsymalnie 60 kg oczy czarne usta szerokie ...talia mozebyc okragla ale nie deska .....mila sympatyczna bez zadnych histori trudnych za soba lubie troszkie wypic alkoholu wiec pani musi to wziasc pod uwagie ale jestem grzeeczny moje wymiary to 55 lat 173 cm waga 90 kg.......jedze na rowerku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
@Artur:
Majka wie
wdr wie
ja wiem
Nic nie zostało powiedziane ponad to, co powinno.
Twój wtręt był zbędny
Na ile znam wdr-a, Majkę i siebie, to granice kultury i poczucia humoru nie zostały przekroczone. A i dystans do siebie, każdy z nas ma :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
O jezu chyba przez przypadek trafiłem w czuły punkt :P

wiesz byłby dobry powód to i inne dzierlatki mogły by trochę się połasić do ciebie ,chyba że Majka ma monopol ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@sadyl
ojoj, się narobiło... odpowiem Ci w imieniu @wdr'a: "wypie*dalaj ze swoją elokwencją i wylewnością."

ps. nie ma to jak kultura wypowiedzi, poczucie humoru i dystans do samego siebie. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@sadyl - powiedziałeś to dosadniej ode mnie, ale słusznie :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie zamierzam niczego prostować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@wdr:
Majka nie musi Ci niczego prostować. Dała Ci chyba o tym znać.. Może za mało obcesowo?
To powiem inaczej: Odpi*rdol się od tego, co łączy (lub nie) mnie i Majkę.
Bo g*wno Cię to obchodzi!

Poza tym: :)
byś mogła sprostować :) , faceci się tak zachowują po udanym seksie i w oczekiwaniu na następny, a kobiety ? :P
@wdr - a czemu Ty od razu z sypialnią??? nie przyszło Ci do głowy, że ktoś może się lubić, po prostu!!!!!
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja chyba dam anons, że szukam FACETA nie DZIECIAKA
ja mam 170 cm, 60 kg wagi, ciemne duże oczy, wąskie usta, długie zgrabne nogi, brązowe włosy. regularnie uprawiam sporty.
Maniek odpadasz z tymi twoimi 173 cm i dużym brzuchem :)

mam tylko jedną wadę: ostry jak brzytwa język ;)
oczywiście spoko nikt wam do sypialni zaglądać nie chce , ale jakiś cel tego przymilania się na forum pewnie jest ?
@wdr
to co poza forum, to już nasz prywatna sprawa ;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale kokietujecie przy każdej okazji , któreś odważyło się zrobić krok naprzód czy wszystko kończy się na słodzeniu sobie na forum ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe dzięki sadyl ;-)))

"> a przy tym prawdziwa jędza

A z tym się świetnie maskujesz :D"

wiesz kobieta musi być trochę tajemnicza, nie może od razu odkryć wszystkich kart ;D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
> miła, sympatyczna, delikatna,

Z tym się zgodzę

> a przy tym prawdziwa jędza

A z tym się świetnie maskujesz :D
@isztar - może być jędza.
Przykład ja - miła, sympatyczna, delikatna, a przy tym prawdziwa jędza ;-)))

jak się chce to można ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I takim oto sposobem ukróciliście zapędy matrymonialne p. Mańka a szkoda bo może fajny gość tylko ze zbyt wybujałą wyobraźnią ...
Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy.”
- Wisława Szymborska (z książki Nic dwa razy)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@unibike Czy ja po raz wtóry muszę wam tłumaczyć, faceci to wzrokowy - widocznie koleżanka była wyższa od ciebie to ty z automatu zostałaś tą grubą tylko dlatego żeby was rozróżnić -przecież imion nie znali, jakbyś mu nieodpowiadała to by pewnie się nawet nie dosiadał, a ty to potraktowałaś jak wyrocznię na resztę życia. Trzeba było nie podsłuchwiać jak ze sobą rozmawiali :)
wdr to se może-poskrzeczeć ,to nie złosliwiec
to mały kruczek..kruczuś..takie tam małe czarne biegające na dwóch łapkach,co "sprzet" chowa pod piórkami..:)

----
dalmy spokój tuszy itp.--ludzie na wózkach miedzy nami żyja i sa wśród nich tacy--co się smieja ,sport uprawiają, zyja pełna parą.
i my zyjmy! nasz organizm jest tak niesamowicie skonstruowany
ja mam tylko małe obiekcje do miesiączki i porodów
-reszta to majstersztyk!
Racja, że wygląd to każdego sprawa i nikomu nic do tego.
Mój mąż waży prawie 100kg, przy wzroście 180. On uwielbia golonkę jak Ilonka:), gdyby mógł to i na spacery jeździłby autem. Ale nie zmuszam go do innego trybu życia, bo taki był chyba od zawsze. Jest kochany, spontaniczny i nie zamieniłabym go na żadnego innego.
Tak na marginesie do wredniutkiego wdr, to moje poprzednie posty też były sarkastyczne :), ale z tą uwagą plażowego palanta na temat mojej grubości jakoś nie mogę do tej pory się pogodzić. Jeśli taki typ 60 kilogramową kobietę uważa za grubą, to co myśli o 80-90 kg? Nie cierpię takich typów.
Masz rację, jednak ja to robię bardziej dla siebie samej. Ten, kto zwraca mi uwagę na moje nadprogramowe kilogramy, w pewien sposób robi mi przysługę. Oczywiście jest jeszcze kwestia tego w jaki sposób to robi, bo chamskie zachowanie nie mobilizuje chyba nikogo.
Ja lubię czasem dobrze i nawet tłusto zjeść (właśnie, miała być jednego dnia golonka :D ), nie odmówię dobrej pizzy czy nawet czasem jakiegoś kfc, a o drinku z colą już nie wspomnę ;)
Jednak gdy pojawia się kolejna fałdka na brzuchu i spodnie stają się przyciasne, zaczynam się z tym źle czuć stąd szał na fitnessy, aerobiki czy inne tego typu pierdy :)
Nie należę do chudych czy szczupłych kobiet, po prostu staram się utrzymać na jednym poziomie chociaż golonka chyba w tym tygodniu zwycięży :)))
do góry