Widok

szukam kobiety

milej delikatnej wiek bez znaczenia ale maxsymalnie 40 lat niemusi byc chuda lubie kobiety małe nawet ponizej 170 cm waga maxsymalnie 60 kg oczy czarne usta szerokie ...talia mozebyc okragla ale nie deska .....mila sympatyczna bez zadnych histori trudnych za soba lubie troszkie wypic alkoholu wiec pani musi to wziasc pod uwagie ale jestem grzeeczny moje wymiary to 55 lat 173 cm waga 90 kg.......jedze na rowerku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
No właśnie, co komu do tego??
Nie rozumiem więc, dlaczego takie głupie gadanie "mobilizuje" was, chociaż to bardzo złe słowo w tym przypadku, powinno być raczej zmusza was, do zrzucania wagi?
Ja mam to w d...., mam nadprogramowe kg i co z tego? Nie wszystkim musi się podobać ale tez nie daje to prawa komentowania tego w niewybredny sposób. Świadczy to nie o nas ale o komentującym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale z Ciebie złośliwiec wdr :)

Gdyby wszyscy wyglądali tak samo, byłoby nudno. To racja, że tusza (oczywiście bez przesady :) )nie ma większego znaczenia, liczy się wnętrze. Jednak często nie dajemy takim ludziom szans na ich poznanie, oceniamy książkę po okładce i z automatu odrzucamy. A pewnie, że to boli
Zresztą tak samo jak przytyk, o którym mówi @unibike.
Chociaż przyznam się bez bicia, że gdy sama coś takiego usłyszę, po tym jak ochłonę i minie szok pourazowy (no bo przecież jak mógł/a coś takiego mi powiedzieć), zaczynam szaleć z dietami i ćwiczeniami. Zrzucę kilka kilogramów, pochodzę dumna z siebie jak paw i za chwilę i tak wracam do ilonowej normy ale komu co do tego :):):)
to był sarkazm :P , ale dziękujemy za taki długi wywód na temat ... isztaRRRRRRRRRR :)
wdr przytrzasnij się!
---
pulchniejsze,obfitsze,mieciutkie...co to ma za znaczenie
ważne żeby reszta pasowała
mnie przy sobie panowie nie przeszkadzają---lepiej o linie dbac
bo zdrowie ważne-ale tak ogółem to ma mieć w głowie i z sercem być

no i z humorem
patyczaki ,szcz inteligentne tez mi się podobają
ja ciałk dotykam-uwierzcie mi -nie ma reguły-sa starsi młodsi chudsi,grubsi--rózni
czasem ktoś jest idealny--ale to nie rusz
bo nie ma tego czegos...sami wiecie o co chodzi

jak zacznyna ci na osobie zalezec-to i widzenie wad jest inne
brzuńcius jes tsłodszy i łysina i znamiona i d*pcia--to jest coraz bardziej -tylko twoje

to tylko w młodości albo w głupocie patrzy się tylko na wygląd
młodzi maja czas-wiec mogą powybierać
a starsi jak marudzą-jak maniek-to najczęściej płytko myslacy,nie chce ublizyc--ale sami sobą nie reprezentują wyżyn

to,co maniek wypisał-to mało
ja naulicy słysze komentarze" bodyguardów" sklepowych,nie pachnących swiezoscia --taki tekst mam na to--"nosze spodnie wiec z samego tego faktu jestem wymagający"
ale alkohol mózg trawi wiec nie ma co się dziwic
...bo uraz do końca życia gwarantowany :)
~isztar, Twoje "160/60 to już kuleczka będzie" przypomniało mi o sytuacji sprzed kilku lat. Teraz jestem chudzielec bo 47 zaledwie, ale dobiję do 54, bo w tej wadze czuję się najlepiej przy moim 163 wzrostu. Nie mniej jednak kilka lat temu, kiedy ważyłam jakieś 60kg, pewien burak normalnie mnie skasował. Był maj, ciepłe popołudnie. Siedzimy z kumpelą na plaży Jelitkowie i nagle słyszę za sobą męski głos: "ja przy siadam przy grubej, ty przy tamtej". Przy grubej znaczy przy mnie! Zmyłyśmy się stamtąd natychmiast. Nigdy nie miałam problemów z nadwagą i przy tych 60 kg też nie wyglądałam jakoś szczególnie grubo. A jednak na tyle mnie zabolało, że staram się już nie przekraczać swojej ulubionej wagi.
Co zaś do mańka, to raczej prowokacja. Gdyby naprawdę szukał, dał by namiar na siebie. Udzielał się w swoim wątku. A tak cisza.
Pozdrawiam wszystkie babeczki, które mają za dużo kg :) Oby nikt Wam nigdy nie przytyknął jak mi tamten pajac.
nie może być jędza-bo ma być- miła sympatyczna,jeden przymiotnik dwa razy jest uzyty
i czy jedze sa delikatne?
jak już tak analizujecie-to 170 o 60 wagi to może w granicach BMI będzie,CHYBA ZE PONIZEJ -160/60 to już kuleczka będzie --taka mwłasnie miła może..
znam takie niewysokie co potrafią dobrze strzelić za np. o jeden kieliszek za dużo!

maniek jaja sobie robi chyba
~sadyl masz rację pisząc, że mężczyźni po 40. mogą być atrakcyjni. Mimo to muszę zmartwić wszystkie panie, które mają nadzieję na poznanie partnera w tym wieku: nie ma żadnej zależności liniowej, wprost proporcjonalnej, logarytmicznej czy jakiejkolwiek innej pomiędzy wiekiem a dojrzałością. Może się zdarzyć, że mężczyzna właśnie wtedy chce poczuć młodość do której trochę mu tęskno i oddaje się szaleństwu bardziej niż niejeden trzydziestolatek. Lipa, lipa i jeszcze raz lipa!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Anka - to Ty dzięki mi, a ja dzięki Tobie ubawiłyśmy się ;D

no fakt @maniek dostarczył nam rozrywki :-)))
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
@Majka
Dzięki ;)
Natchnęła mnie do tej wizji Twoja >jędza na rowerze< ;)))
Śmiałam się z dobre pół godziny...:)))
Maniek zapewnił nam więc wesoły wieczór...;)
Jednak dobrze że napisał....;)
@Anka - Twoje podsumowanie rewelacyjne ;-)))

chyba @maniek się nie spodziewał, że takie "zainteresowanie" wzbudzi :D
Już widzę ten obrazek......
Jędza z szerokim uśmiechem i wielkimi biodrami popyla na rowerze...aż czarno się jej w oczach robi....bo ma ok 50 ale stara się wyglądać na 40 :)))
No i musi schudnąć z kości na ości bo przy wzroście 170 musi mieć max 60 kg!!!
I do tego stara panna która nie ma żadnej historii.....dopiero co się urodziła....albo tak straszna ze nikt jej nie chciał...
Gratuluję wyobraźni panie starszy....
Może od tego alkoholu mózg wyparował...troszeczkę :p
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"lubie troszkie wypic alkoholu wiec pani musi to wziasc pod uwagie"

A mi cała treść ogłoszenia brzmi właśnie tak, jakby pan Maniuś miał aktualnie pomroczność jasną...

Dobrze, że podał swój najważniejszy wymiar- wiek, bo po "ale jestem grzeeczny" uwierzyłabym, że napisał to leniwy gimnazjalista. :)
myślę, ze "lubienie się" nie ma żadnych ram ;-)))
Moje ramy są bardzo.... elastyczne :D
Ale lubieć się, to nawet i bez ram można.
czyli, ze logicznie rzecz biorąc często się zgadzamy ;-)))

kto wie, może nawet byśmy się polubili :D oczywiście czysto platonicznie, bo jestem poza Twoimi ramami ;-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powiedziałbym nawet, że CZASAMI się nie zgadzamy ;D
A po co mu kobieta z mózgiem? I w dodatku myśląca...
Będzie miał wygląd, postawi w kącie, czasem zerknie, pomaca a może nawet i bzyknie. Do pogadania ma zapewne wielu przyjaciół z nadwagą, niebieskimi oczami i o wąskich biodrach :) no i zapewne w swoim wieku.
@maniek - i jeszcze pytanie: co znaczy bez trudnych historii? weź pod uwagę, że dla niektórych zdanie matury mogło być trudną historią ;-)))

może niesprawiedliwie, ale nasunęła mi się taka myśl, ze powinno być tam jeszcze dopisane
BEZ MÓZGU :-))))

Wtedy to już na pewno się nie załapię, chociaż jędzą jestem ;-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sadyl - zapomniałam dodać, ze w 100% zgadzam się z Tobą, ze jak poznasz właściwa osobę i wystąpi chemia, to nikt nie będzie patrzył w PESEL.
Wtedy pewnie i facet 55 lat nie będzie wcale dla mnie za stary.
Pop prostu mnie wkurzyło jego podejście max.40. ;-))) No w sumie ma prawo, ale... bez przesady.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry