Widok
To uważaj, bo nie będziesz wiedziała co jest snem a co rzeczywistością. Pójdziesz spać w jednym świecie, prześpisz jego koniec i obudzisz się w innym. Jeśli będzie on całkiem inny możesz myśleć ze wciąż śpisz;)
Obyś nie stała się pierwszą osobą wykopaną z nieba:P
Obyś nie stała się pierwszą osobą wykopaną z nieba:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Para została raczej wyproszona, ale na wychodne dostali ciuchy i inne drobiazgi;) Ale był taki jeden co go wywalono kopniakiem że poleciał głowa w dół... taki jeden upadły, ale jakoś imię mi wyleciało z głowy. Podobnież wyleciał razem z kumplami, za jakieś burdy czy coś takiego;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dzwoneczku, to ja się dowiem czy to się da jakoś przełożyć lub odroczyć, ale nic nie obiecuje:)
31 grudnia 999 roku się udało, ale Sylwester miał spore plecy i duże poparcie ludu.
Ciężko będzie mi znaleźć jakieś argumenty. Ten u Góry może mieć wątpliwości czy dla jednej osoby warto zmieniać plany.
Gdybyś to powiedziała wcześniej to byłoby łatwiej...
Hmm... nie masz jakiejś wolnej Arki? I nie dałabyś jakiejś sklecić przez do 11:11?
Chociaż nie, to też odpada, bo On już tam kiedyś komuś obiecał, że z tej metody już nie skorzysta...
A ten stan to już taki stabilny?
31 grudnia 999 roku się udało, ale Sylwester miał spore plecy i duże poparcie ludu.
Ciężko będzie mi znaleźć jakieś argumenty. Ten u Góry może mieć wątpliwości czy dla jednej osoby warto zmieniać plany.
Gdybyś to powiedziała wcześniej to byłoby łatwiej...
Hmm... nie masz jakiejś wolnej Arki? I nie dałabyś jakiejś sklecić przez do 11:11?
Chociaż nie, to też odpada, bo On już tam kiedyś komuś obiecał, że z tej metody już nie skorzysta...
A ten stan to już taki stabilny?
oczywiscie
skoro twoj plan spalil na panewce...
sproboj czegos innego, chocby wyjscia do kina o ktorym pisalas
polecam rowniez teatr, ksiazke czy chocby szuranie nogami miedzy liscmi
jest tyle rzeczy, ktore moga dawac przyjemnosc, tobie czy innym
duzo takich, dla ktorych warto zyc
na pewno cos dla siebie wybierzesz
skoro twoj plan spalil na panewce...
sproboj czegos innego, chocby wyjscia do kina o ktorym pisalas
polecam rowniez teatr, ksiazke czy chocby szuranie nogami miedzy liscmi
jest tyle rzeczy, ktore moga dawac przyjemnosc, tobie czy innym
duzo takich, dla ktorych warto zyc
na pewno cos dla siebie wybierzesz
oj tam oj tam nudzę się po prostu:D do kina bym poszła, ale samej mi się nie chce, koleżanki za bardzo nie mają czasu bo mają już mężów, dzieci, albo mieszkają w innym mieście. a poza tym jak ktoś widzi, że dziewczyna pisze takiego posta na forum to sobie wyobraża że jest szurnięta, brzydka i w ogóle do kitu.
niesmialosc to moje najbardziej skrywane oblicze :)
anty wie to doskonale :)
co do anonimowosci, ona nie istnieje
wielu osobom moze sie tak wydawac, to jednak miraz
gosiaku, 'w najblizszych dniach nie dam rady' znaczy dokladnie to, ze nie dam rady w najblizszych dniach
byc moze uda mi sie znalezc czas w przyszlym tygodniu, a jak nie to w kolejnym
anty wie to doskonale :)
co do anonimowosci, ona nie istnieje
wielu osobom moze sie tak wydawac, to jednak miraz
gosiaku, 'w najblizszych dniach nie dam rady' znaczy dokladnie to, ze nie dam rady w najblizszych dniach
byc moze uda mi sie znalezc czas w przyszlym tygodniu, a jak nie to w kolejnym