Widok

szukam meza marynarza

szukam meza marynarza mail do mnie monia170679@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
czyli ;)

szukam pana
nie ważny charakter, wiek, wygląd
ma przebywać w moim otoczeniu kilka tygodni rocznie
przelewać wypłatę na moje konto i
bujając się na falach ma czekać na telefon
z informacją że został ojcem..

powodzenia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
ups..

chyba że twój mąż wypłynął a ty go teraz szukasz..
powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@8]

No wiesz co...? Zapomniałaś dodać, że będąc kilka tygodni w roku w domu powinien sprzątać, gotować, skakać jak małpka na gumie, stawiać flaszki kochankom, tzn. swoim utrzymankom i być żonie kierowcą na wszelakich bankietach i broń boże nie pytać na co wydała pieniądze i niech będzie dorosły i nie wymaga seksu, bo to takie płytkie w obecnych czasach, żeby z własnym mężem się kochać...

Bo przypomnę, że szukamy męża marynarza a nie męża - zazdrosnego chama.

Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać.. :)
Autorko wątku, taki ze mnie zgrywus:D To nic osobistego.
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
ULL ale coś w tym jest
chyba że się czepiam widelczyku
a moni życzę powodzenia tak jak i napotkanym marynarzom
będzie mu krzyczała ... kapitanie mój kapitanie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
plytka jestes dziewczyno a takich co na kase leca to na peczki jest robic sie nie chce to szukasz sponsora zdzira i dziwka nic wiecej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
mylisz sie kasa nie liczy sie uczucie jest wazne i nie oceniaj kogos tak zle skoro mnie nie znasz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
uuuuuu... zawiało chłodem
ja pracuje bo sama jestem mundurowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
czyli mowiac krotko nie rob jestes na panstwowym wichcie nie wiesz co to praca tak naprawde zenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A moze cos wiecej o sobie napiszesz Moniko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaj kontakt do siebie to napisze o sobie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Faceci to towar bardzo wybrakowany. A jezeli jest marynarzem, to chociaz kilka miesiecy lub kilkanascie tygodni jest poza domem, a to daje kobiecie odpoczynek od "sielskiego" zycia, ktore facet potrafi zafundowac swojej polowicy. Wybieraj marynarza, ale pracowitego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No jacha. Hehehe...

Nie dość, że nie będzie go w chacie, to jeszcze będzie DUUUŻO kasy przysyłał... (bo przecież - pracowity!) ;-D

Wtedy - sielskie życie - murowane!

Gdybym był marynarzem (na szczęście nie jestem ;-D) ...musiałbym być idiotą. Ale tak - tylko mam ubaw po pachy... hihi..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oprocz rangi kapitana i wyzej - marynarze to slaba lista plac. Kokosow nie zarabiaja...
Coraz lepiej. ;-D

A na przykład: "wyżej od KAPITANA - to KTO"? Tak pytam. :)
Zapewne chodzi o majtków powyżej 185 cm...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja nie jestem kapitanem jestem wyzej!!!!! i majtkiem nie jestem!!!!!!!!!!!!
Trzeba było OD POCZĄTKU zaznaczyć, że chodzi o MarWoja...

Tam są wyżej od kapitana. :)
Całe stada komandorów, pierdzących w stołki - bo Gawrona im od kilku lat zbudować nie mogą.
Więc do emeryturki jakoś bez wody zleci...

No ale przecież oni bronią naszych morskich granic! :-D
Na 3 kutrach bez uzbrojenia, i z nabrzeża. Hehehe...
Gdyby przeliczyć ILOŚĆ naszych wojskowych marynarzyków / do ilości okrętów - to powinniśmy chyba ze dwa lotniskowce mieć.... tyle ich jest!

To sorry... oni nie pływają. Pomyłka.
Oni bujają się nie na falach, ale od imprezy do imprezy.
Taki marynarzyk - może być oczywiście przykładnym mężem i ojcem... hihi...

Szkoda tylko, że to JA - mu płacę. Pan płaci. Pani płaci...
A oni się bawią.
tak, a oni sami nie zarabiają na siebie tylko Ty im płacisz... żenada.. nie masz pojęcia o pracy marynarza i lecisz stereotypami
Wiesz - CO to są PODATKI???
Ja - płacę. Wielu - płaci. Ty - może jeszcze nie, bo za młoda jesteś.
Ale mamusia i tatuś - na pewno.

Z czego żyje "marynarzyk" wojskowy?
Z PODATKÓW.

Niestety. Smutne nieco. Ale to PRAWDA.

ZATEM - NIE ZARABIAJĄ NA SIEBIE! To ja na nich zarabiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
trafna uwaga kolego jaki oni maja jednostki sa dwie kategorie pol podwodne i podwodne pol ppodwodne bo tak ciekna a podwodne bo jak sie zanurza to juz amen gdyby nie farba to by sie to rozlecialo juz przy kei a obsluga zyje tylko od sniadania do obiadu itd praca fizyczna nigdy sie to nie schanbilo ale pieniadze z podatkow brac to sa pierwsi i tak jak piszesz zyja tez od kielicha do kielicha
to Ty nie masz pojęcia - płacą podatki to i żyją z nich, a doskonale wiem co mówię, jestem żoną marynarza
Zaraz zaraz... Coś mi się chyba matematyka pokręciła... Przeeeepraszam.

No bo ...z tego co wiem...(mimo, że i tak - podatki są w PL BARDZO wysokie)... to jednak... SĄ CZĘŚCIĄ wynagrodzenia.
Dla wyjaśnienia:

Np. Zarabiam 2500 zł brutto, z tego dla państwa oddaję (w różnych podatkach) - dajmy na to - 1000 zł, i zostaje mi 1500. Na razie się zgadza?
Ale moja praca wzbogaciła nierobów polityków, i dorzuciłem się do wypłat: nauczycieli, lekarzy, strażaków... itd... No i zbudują czasem jakąś szkołę - z NASZYCH podatków.
No i zarobiłem. Bo COŚ WYTWORZYŁEM. (bułki, węgiel, przewiozłem jakieś towary... itp.)

A u pana Marynarzyka Wojaka - jak to wygląda?

NIC NIE WYTWORZYŁ (poza puszczaniem bąków w stołek, na którym siedzi)... Zarobił (sorry - DOSTAŁ!) ze "składkowych" (w tym moich) pieniędzy: 4500 zł (skromnie), odprowadził na polityków, i SWOJĄ wysoką emeryturkę (znów z mojej kasy) ...załóżmy: 1300 zł, i ma - ZA NIC NIEROBIENIE - do rączki - 3200 zł.

Dobrze "bronić polskiego morza z użyciem gazów" zza biurka (no bo lotniskowce - KIEDYŚ będą)... za 3200 albo więcej... Super.

Z MOJEJ WYPRACOWANEJ KASY.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do nie marynarz nigdy w zyciu w zupelnosci sie z Toba zgadzam ja pracuje w stoczni i remontuje powiedzmy "jednostki bojowe" i widze co sie dzieje z obsada tych pozal sie boze jednostek co nie ktorym sie tu nie podobaja moje czy Twoje wypowiedzi ale taka jest prawda ja zawsze mowilem ze to sa nie roby i bede mowil wszem i wobec nie jestem chetny do dawania moich ciezko zarobionych pieniedzy komus kto po prostu w h.... leci
Moniko a bylas kiedykolwiek na jakims statku?
Moniko,jakie to ma znaczenie kim Jesteś w hierarchii wojskowej?
Szukasz marynarza,zatem w ż.w. może się zdarzyć iż spotkasz Kogoś niższego rangą,cóż zatem???
Dziwię się także,że nie znalazłaś nikogo w swoich szeregach,przecież wojskowych mundurowych (po Mar Woj) jest mnóstwo,tylko brać..........jak kto lubi.
niestety niema takich
no już wyżej nie awansujesz ... chyba ze wzrostem :)
popieram
kobiety to efekt uboczny jakiegos nie udanego eksperymentu genetycznego kobieta ma w glowie tylko dwa neurony ktore odpowiadaja tylko za to by sie nie z******a albo zeszczala w gacie tak naprawde kobieta mysli wagina jezeli ktoras ma jakies przeblyski inteligencji to tez jest pomylka i bardzo rzadko sie zdarza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Twoja matka też???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
popatrz na swoja
To pytanie było do Pikun ,w związku z jego rewelacjami na temat kobiet, a nie do ciebie Monia
no prosze znalazl sie obronca plci przeciwnej zapewne liczysz na to ze zablysniesz w oczach moniki swoimi wypowiedziami a ona rzuci ci sie w ramiona i powie ci do ucha och ty moj rycerzu ha ha ha
Tylko, że ja jestem kobietą hi,hi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Z czego żyje "marynarzyk" wojskowy?
Z PODATKÓW.

Niestety. Smutne nieco. Ale to PRAWDA.

ZATEM - NIE ZARABIAJĄ NA SIEBIE! To ja na nich zarabiam."

cytat miesiąca jak dla mnie ;)
Pikun czytając to co piszesz dochodzę do wniosku że jesteś doskonałym przykładem tego że nie u wszystkich ewolucja przebiegła prawidłowo.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
u ciebie jak sadze ewolucja wogole nie miala miejsca mysle ze jastes po prostu prymitywnym prostym stworzeniem rozwielitka w porownaniu do ciebie to geniusz no ale coz nikt nie jest doskonaly
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
zgadzam sie w zupelnosci szczegolnie wojskowi to banda pijakow i nie robow to co oni dostaja w miesiac to normalny czlowiek musi na to robic dwa miesiace to stoczniowcy gornicy i inni na nich zap........
tak naprawde to gdyby doszlo do wojny to oni pierwsi by uciekali bardzo dobrze ze podniesli im wiek emerytalny co to bylo zdrowy 40 letni kon idzie na nie mala emeryture gdzie powinien teraz odrabiac to co wzial od podatnikow
dokładnie
moja odpowiedź dotyczyła wypowiedzi aj
fred jak to czytam to od razu przypomniał mi się taki żart jak to złapał chłop złotą rybkę ,tralalala...jak zawsze;)...rybka pyta o życzenie a chłop "mój sąsiad ma dwie krowy a ja jedną..."
rybka:" to też chcesz drugą?"
chłop "nie! wystarczy jak sąsiadowi jedna zdechnie!".
aj-sid nie wiem do czego pijesz ale nie wazne ja to widze na codzien i wielu ludzi to widzi to co sie dzieje w wojsku moze poczytaj sobie powyzsze komentarze bo akurat ja nie jestem odosobniony w takiej opini a chyba ze sam jestes wojskowym zatem urazilem twoj waleczny honor przepraszam panie rambo
taaaaaa...bardzo jestem mundurowy:))))))))Spokojnie fred :)
Nie sprecyzowałem-moja wina : chodziło mi o to ,że zgadzam się z Tobą ,że niektóre przepisy i prawa są chore ale to nie powód ,żeby ubliżać żołnierzom. Nie wiem czy by pierwsi uciekali i czy mają lekko ale pewnie gdyby Tobie w Twojej pracy zaproponowali emeryturę po 15 latach i to całkiem sporą to byś się nie zgodził? :)))
hehh, ja akurat jestem przedstawicielem jednego z najbardziej znienawidzonych zawodów (zwłaszcza w wakacje :P), ech...ta zazdrość jest taka polska ;)
nie ma miłości bez naiwności
omg FF!!! To Ty właśnie wlepiasz mandaty za usiłowanie wypicia piwa???;)...a już zaczynałem Cię lubić ;))))))
ok spoko nie zrozumielismy sie aj-sid zatem ja tez przepraszam powiem ci tak dlaczego mam takie zdanie pracuje obok a czasami bardzo blisko marynarzy zolnierzy remontuje te ich jednostki bojowe i jesli slysze takie teksty ja bym tak nie mogl zapi...... wole byc na sluzbie 12 h i tak mi musza zaplacic to co bys powiedzial i takie teksty albo inne to mam na codzien ja naprawde musze cisnac dzien w dzien po 12h po to by dzieci mialy na ksiazki jedzenie zeby bylo na oplaty a taki za przeproszeniem guaniarz sie bezczelnie ze mnie smieje bo i tak z mojego czy twojego panstwo musi mu zaplacic mam nadzieje ze sie ze mna zgodzisz
ludzie o czym wy piszecie!!!!!!!!!!!! nie macie pojecia co to jest byc zolnierzem zawodowym Jak juz to po 12 latach jest emerytura a nie po 15 latach.
JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWY, że nie wiem - "co to być żołnierzem zawodowym"...

Przynajmniej mam świadomość, że UCZCIWIE ZAROBIŁEM na swoje i rodziny utrzymanie... A nie "cfaniakowałem" w mundurku, wykorzystałem wszystkie możliwe dodatki socjalne (wczasy pod gruszą, mundurowe, mieszkaniowe, i inne możliwe..)
...NIC NIE ROBIĄC - dochrapałem się emeryturki po kilkunastu latach "pracy" (buaahhaaaha... ;-D)

Tak, CIESZĘ SIĘ że nie jestem marynarzykiem-wojakiem-darmozjadem.
Przykre dla niektórych, ale ...JAKIE KORZYŚCI dzięki nim mamy?

ŻADNE. Tylko dokładamy do interesu. Życzę odnalezienia się w "brutalnej, cywilnej rzeczywistości".

Uff... Smutne, że niektórzy tego nie rozumieją. Ale chyba dlatego - że TAK JEST WYGODNIE.
ha ha ha dobre i prawdiwe za jednym zamachem znam takiego jednego pseudo zolnierza emeryta no nic przy sobie nie zrobi tylko nazrec sie napic i lezec to co w wojsku robil przeniosl do domu o czym piszemy o prawdzie piszemy
aj-sid - haha mocne, uwielbiam Twoje poczucie humoru :)
Monika - bardzo cena uwaga;) Różnica ,o której napisałaś przewróciła mój świat do góry nogami a pewnie pozostałych czytających poglądy w tej sprawie od razu się zmieniły;)))

Fred - to Twoje zdanie,masz do niego prawo ale się z Tobą niestety nie zgadzam. I do tego o czym teraz napisałeś odnosił się żart ,który wyżej zacytowałem. Nienawidzić kogoś tylko za to ,że ma lepiej niż ja??? A jeśli taki "guaniarz" jak napisałeś zachowuje się w ten sposób to raczej dlatego,że jest palantem (delikatnie mówiąc) a nie dlatego,że nosi mundur. Strasznie nie lubię uogólnień (może to dlatego) typu "wszyscy faceci...", "wszystkie kobiety.." czy jak teraz " wszyscy żołnierze..."...no może poza paroma ,których tutaj nie przytoczę ;)))
po raz guaniarz napisalem z bledem kazdy popelnia blad po dwa sluzylem w wojsku dwa i pol roku wtedy kiedy jeszcze wojsko nie bylo przedszkolem a konkretnie slyszalem to na remontowanej blyskawicy i teraz podobne teksty slysze na lodziach podwodnych ktore dostaliscie od norwegow przynajmiej miejcie szacunek dla ludzi ktorzy ciezko bardzo ciezko pracuja ja nigdy nie szedlem na latwizne dlatego bo mam satysfakcje ze zrobilem cos co bedzie ludziom sluzylo jest to nie sprawiedliwe ze stoczniowcowi kaze sie pracowac do 65 roku zycia a przepraszam a wy to inni jestescie inne zoladki macie uwazasz ze to jest fair i jeszcze na dodatek ktos mi w taki sposob ubliza bo przez wielu takich jak ja ma co do gara wlozyc tyczy to sie wszystkich sluzb mundurowych troche szacunku to na tyle
przepraszam mialo byc guaniarz
"...na lodziach podwodnych ktore dostaliscie od norwegow ..."
...ale ja nie dostałem żadnej łodzi :( ...szkoda, a należy mi się????
Ja chcę łódź podwodną!!!!!!
i juz nie dostaniesz jedyne co mozesz dostac to z liscia w leb tumanie
@ bungla...

Zrób coś dla mnie i lepiej NIE ROZMNAŻAJ SIĘ.

:D
chcesz w pysk tak naprawde ??
Myślę, że powinieneś skorzystać z porady specjalisty. Albo się wyluzować w inny sposób.
"...ta zazdrość jest taka polska ;)"

FF bardzo ładnie napisane. I jakże prawdziwe.

A z trollami typu pikun czy bungla jakakolwiek dyskusja mija się z celem.

Stanisław Lem
ty cross chcesz naprawde sie spotkac i wtedy zobaczymy kto bedzie wygladal jak troll troche ci facjate podrasuje kretynie wiec jak ?
Cross - dzis w Wyborczej byl artykul o moim wspanialym zawodzie, że niby zarabiamy od tysiąca do ośmiu - nie ma to jak krzykliwy tytul będący przyslowiowym kijem w mrowisko...
Nie czytuję Wyborczej. Jaki to zawód? Nauczyciel?

Bungla mój ty bohaterze. Po takim tekście stałeś się moim idolem.

Stanisław Lem
tak, nauczyciel
taki madry jestes w sieci proponuje real zobaczymy czy nadal taki madry bedziesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
bungla i co wtym realu proponujesz promocję na wyłapanie w łeb...
to ty przedstawiasz bohatera bo w necie napisz coś konkretnego
by zaświecić kreatywnością a do reala zapraszam na dział mięsny spytaj się o Bolka i wtedy pogadamy o co ci dokładnie chodziło
o good ubaw po pachy jak się czyta te wypowiedzi :)
nieliczni nawet bardzo do siebie biora wypowiedzi innych, ostra dyskusja
hahahaha ... każdy facet taki sam, a marynarz ... cóż nie różni się niczym, jak wraca z morza to ciężko mu się odnaleźć na lądzie wiem coś o tym, a Ci panowie to ... mało kumaci bynajmniej niektórzy.
madre dziewcze - gdybym byl kobieta tez bym chcial marynarza hehe prawie zawsze go nie ma a kase przelewa - rewela :)
FF myślę że ta praca wcale nie jest tak lekka jak się wszystkim wydaję.

bungla powinieneś skończyć z odgrażaniem się osobom, których nie znasz. Po pierwsze na nikim to nie robi wrażenia a większość śmieszy. A po drugie możesz trafić kogoś kto walczy jak Mamed Khalidov i przy ewentualnym spotkaniu nieprzyjemnie się zdziwić.

Stanisław Lem
cross - mysle, że masz racje ale wiesz jak to jest - mam tyle wolnego i jeszcze wg gazet moge zarobic 8 kafli wiec jestem do społecznego odstrzalu :P
jak narazie sie jeszcze nie zdziwilem a z checia sie zdziwie bo nudzi mnie juz ciagle bicie kogos moze w koncu ja bym dostal a moze to bedziesz ty wiec jak zadziwisz mnie?
Opinia została zablokowana przez moderatora
W żadnym razie- szkoda dzieci!
Opinia została zablokowana przez moderatora
KOCHAM MARIUSZA :)
Jak 13-tego w piątek to..............

a ja kocham Ryśka
A ja kocham Maćka.
Proponuję założyć wątek " kogo kocham" ... może większa grupa ludzi się pochwali :)

A kim Ty się pochwalisz?:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
To była taka propozycja płynąca z dobroci serca :)
Najważniejsze zachowuję wyłącznie dla siebie.

A Ty kim się pochwalisz?

Mam takie samo podejście jak Ty.
A Miłość lepiej jest przeżywać niż się nią przechwalać;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
ja tam miałam fajny piątek 13 -tego :)
mi też fajnie mija ten dzień .... pozdro
Żona marynarza powinna być silną psychicznie kobietą, gdyż z wszystkimi problemami życia codziennego zostaje sama kiedy mąż jest w rejsie, a kiedy mąż wraca powinna potrafić złapać dystans i nie pokazywać jaka to jest samo wystarczalna bo żaden facet tego długo nie wytrzyma.
Ponad to mając męża w jakimkolwiek zawodzie kobieta powinna dbać o siebie, bo mąż wróci i zaśpiewa "o Hela".

Jesli tylko by mnie kochał to mogłby byc marynarzem i nawet myć na statku pokład bo najważniejsze jest uczycie.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

Swinger party lub podobne (28 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

do góry