Widok

szukam nauczyciela tańca

Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam osoby (może macie kogoś kogo można polecić) która nauczy nas podstaw do pierwszego tańca . Kursy SOS przedślubem w szkołach niestety odpadają bo weekendy mamy zajęte studiami , a w tygodniu nie mamy stałych godzin pracy, a do ślubu już tylko niecaly miesiąc. katarin.kg@gmail.com
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robert Melon z klubu Winda w Gdansku Wrzeszcz :) indywidualne lekcje !! Polecam w 100 %
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Pana Darka ze szkoły tańca "Pod kwadratem" - indywidualne spotkania, bardzo elastyczne godziny, fachowa pomoc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
zdecydowanie Robert Melon z klubu Winda, też chodzimy na zajęcia indywidualne do Roberta i jesteśmy bardzo zadowoleni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
a czy mogłabyś mi poadć jakieś namiary na Roberta i ew. jaki jest koszt zajęć- bo na stronie windy nie nie widzę.
image
Pan Robert bierze 50 zł za lekcje, nr 603 580 049.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Równiez polecam Roberta!! Sama szukalam osoby ktora nas nauczy tanczyc i czytajac ten wlasnie post, postanowilam zadzwonic i sie umowic. Rewelacyjny gość z poczuciem humoru, a co najwazniejsze ma bardzo dobra taktyke nauczania i duza wiedze w tym kierunku. Byliśmy już na 2 spotkaniach a przed nami jeszcze kilka. Mój narzeczony nie umial totalnie i nie lubil tanczyc i byl na NIE co do nauki tanca.. Po pierwszym spotkaniu coś mu sie odmienilo i nie widzi sprzeciwu :)) POLECAM z czystym sumieniem!!
My również polecamy Roberta. Genialny facet ze świetnym podejściem. Mój - już teraz mąż - również nie znosił tańczyć i nie potrafił - ale po pierwszych zajęciach zaczęło się wszystko zmieniać.
Robert przygotował nam rewelacyjny pierwszy taniec i udzielił wielu cennych wskazówek.
Z całą odpowiedzialnością polecam - nawet tym, którzy mają drewniane nogi:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robert ok bierze 60 zł
a w jakiej cenie są takie indywidualne lekcje?
60 zł od pary. godziny do uzgodnienia
(wczoraj dzwoniłam, także aktualna informacja) :)
przez telefon też brzmiał bardzo sympatycznie ;)
Oczywiście, tylko i wyłącznie Robert Melon :) Zrobił z nas tancerzy :D
a ile przed slubem zaczynalyscie brac u niego lekcje?
Miesiac przed, obudzilismy sie na ostatnia chwile.. aktualnie jestesmy po 3 spotkaniach a przed nami jeszcze 3 :)
a czty pan Robert jest wstanie nauczyć największe niedorajdy tanczne ?:P
polecam zajęcia indywidualne u Pauliny na gdańskich stogach :)
w razie zainteresowania proszę o maila (mam w profilu) to napiszę kom :)
Tak, takie bez poczucia rytmu typowe drewna potrafi zamienić w szalonych tancerzy :)

A jeżeli chodzi o czas uczęszczania na zajęcia, to chodzimy od lutego, ale ludzie uczą się w miesiąc.
Potwierdzam, jesli chodzi o niedorajdy to bylismy w ich gronie ale wkoncu czujemy sie pewniej.
Taniec wywolywal u nas najwiekszy stresss. Ja jestem juz spokojniejsza =]
Marcin , tel 663 819 306 - bezstresowo, wesoło, skutecznie, tanio. Zajęcia na Przymorzu.
My Mężem jesteśmy na to przykładem.
Do Roberta chodziliśmy 2 lata przed ślubem.... żeby w ogóle nauczyć się tańczyć w parze, głównie oczywiście na weselach. Dziś nie mamy żadnych obaw z wejściem na parkiet, bez względu na rodzaj tańca:)

p.s. Do pierwszego tańca na nasz wielki dzień też nas przygotował-Goście i MY byliśmy zachwyceni :))))

Warto pomyśleć o tańcu u Roberta jako zajęcia regularnego gimnastykowania ciała i duszy.
Tak :)
Chodzimy do Roberta Melona...
Cierpliwy, z poczuciem humoru, kombinuje jak zakryć to co nie wychodzi... POLECAM JAK WSZYSCY!
Godziny do ustalenia bez problemu.

Dobrze jest mieć buty ślubne jak najwcześniej zakupione - ale to on sam wam powie.
Właśnie zaczęliśmy lekcje u Roberta Melona :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, facet ma dar do tego co robi :) Mega optymistyczny, tryskający dobrym humorem, nie udaje niczego! Pełen profesjonalizm. Szczerze polecamy!
A ja z czystym sumienie polecam

Maciej Drankowski - tel. 608 350 919

Jesteśmy bardzo zadowoelni :)

POLECAMY
HEj.
TEż chodziliśmy do Roberta MElona. On bardzo lubi to co robi. I może dlatego zna się na tym :)
My tez korzystalismy z lekcji u Roberta w tym roku. Goscie ( i my tez :) ) byli zachwyceni naszym pierwszym tancem.
Atmosfera na zajeciach super a przy okazji widac profesjonalizm i pasje Roberta.
A może ta oferta kogoś zainteresuje

http://www.groupon.pl/deals/trojmiasto/Studio-Tanca-Pod-Kwadratem/5737943?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_133&a=410
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Robert melon gdańsk wrzeszcz ;) super ;p
A możecie polecić kogoś z okolicy Wejherowa, Rumi ? :)
Razem z Narzeczoną byliśmy na kilku lekcjach przed ślubem u Roberta Melona. Zajęcia w bardzo miłej i sympatycznej atmosferze. Roberta cechuje profesjonalizm, cierpliwość i duża wyrozumiałość dla kursantów. Jest bardzo elastyczny jeżeli chodzi o godziny i terminy zajęć więc każdy znajdzie dla siebie dogodny termin. Ułożył nam choreografie pierwszego tańca i pomógł wybrać muzykę, która będzie dostosowana do naszych umiejętności. Szczerze polecamy! Namiar na Roberta: 603580049.
Jeszcze raz dziękujemy Robertowi!
Kuba i Ala
Rowniez polecam Roberta!!!!
Hej, bardzo polecam Roberta Melona z klubu Winda w Gdansku Wrzeszcz :) Chodziliśmy z Mężem na lekcje indywidualne ale z tego co wiem prowadzi tez zajęcia w grupach. Jesteśmy już po ślubie i po premierowym pierwszym tańcu :P Wyszło rewelacyjnie. Układ który nam przygotował zachwycił wszystkich :)
Jak długo uczyliście się choreografii do pierwszego tańca? :)
Podpisujemy się 4 nogami pod wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat ROBERTA MELONA!!!:-) przygotowywał nas do pierwszego tańca w zasadzie od zera... stworzył dla nas piękny układ, który oczarował wszystkich gości. nikt nie wierzył ( łącznie z nami),że w tak krótkim czasie(4 spotkania) można nauczyć się tańczyć walca! lekcje z Robertem to wielka frajda i kupa śmiechu ,świetnie bawiliśmy się podczas nauki kolejnych figur.
Gorąco polecamy!!!!!!!!!Kasia i Dominik
słuchajcie a jak to jest z utworem muzycznym? to on dobiera muzykę, czy np. jak już mamy swoją piosenkę to nie ma problemu i dobierze nam układ do konkretnej wybranej przez nas piosenki?
Witam,

Spokojnie można przyjsc ze swoim utworem:)

JA rownież polecam ROBETA MELONA w 100% , u nas 5 lekcji i taniec robił wrazenie a nie był najprostszy, rownież nauka od zera:)
ja również polecam P.Roberta jesteśmypo 3 lekcjach i jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Roberta Melona!!:) cierpliwy człowiek:D
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja także polecam Pana Roberta :) Oj bardzo cierpliwy człowiek :D My również Angelka zdecydowaliśmy się na lekcje u niego ;)
Robert Melon jest najlepszy! Z wielka przyjemnością chodziliśmy do Roberta na dość długi indywidualny kurs ranca przed weselem i przyniosło to znakomite rezultaty, a mąż miał spore problemy z rytmem i koordynacja ciała na początku ;)
Pierwszy taniec wyszedł tak ze nawet gospodyni sie popłakała :)
Dziękujemy Robert! Polecamy w 200%.
robertmelon.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej a wiecie czy te 60zł to od osoby czy od pary?
Mój narzeczony też ma duży problem z rytmem. Ile miesięcy zajęła Wam nauka? Wesele we wrześniu, więc nie wiem kiedy my powinniśmy zacząć.
Podbijam temat, jesteśmy po pierwszych zajęciach i jesteśmy ogromnie pod wrażeniem, Robert jest absolutnym profesjonalistą. Nie spotkałam się jeszcze z tak fajnym podejściem do nauki tańca, ogromnie polecam!
Również ogromnie polecam. Byliśmy dziś z narzeczonym na pierwszej lekcji i nie sądziłam, że można w taki fajny sposób uczyć tańca. Mieliśmy problem, żeby opanować kroki, ale cierpliwość i spokojne podejście Roberta przyniosły znakomite efekty. Na zajęciach nie brakuje również śmiechu i dobrej zabawy. Polecam!
Robert wymiata! Miło, sympatycznie, profesjonalnie i za normalne pieniądze. Zawsze znajdzie jakiś termin i chyba największe drewniaki /czyt. mój narzeczony ;)/ są w stanie zatańczyć po jego lekcjach.
A ja polecam Paulinę, to była nasza czwarta szkoła tańca w której próbowaliśmy nauczyć się pierwszego tańca. Byliśmy niezadowoleni z podejścia poprzednich instruktorów i stracilismy juz calkiem nadzieje, że coś z nas jeszcze będzie:) byliśmy totalnie nietańczący! i tu niespodzianka - w kilka godzin nauczyliśmy się tańczyć ze sobą i wyszło to naprawdę fajnie! Nie wiem jak Paulina to zrobiła ale jestesmy jej niesamowicie wdzieczni! na lekcje umawialismy sie indywidualnie, bo mąż pozno kończył pracę i nie było problemu spotkać się nawet o 21.00. Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni:) poleciłam też te zajęcia siostrze i też jest zachwycona. polecamy taniec-smile.pl
Wyczuwam tu autoreklamę, bo na innym wątku ten sam nr ID ma ~Asia....

Inne tematy z forum Kupię

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

do góry