Widok
Co powiesz na mnie: mensa (IQ 156 lub wiecej, nie robilem dodatkowego testu a ten ktory robilem mial dokladnosc do 156), ZADNYCH chorob (rowniez w rodzinie - to typowy powod do dumy i legend w ramach rodziny), poziom testosteronu powyzej normy (norma ustalona na 27 nmol), budowa ciala muskularna, wzrost wystarczajacy, a w ramach rodziny oscyluje w okol 183-192. Kontakt: adam.gdansk10@gmail.com.
Od razu przypominają mi się "Rozmowy nocą"
- To Pani pierwszy raz
- No pewnie, a Pana?
- A mój czternasty
- 14?!
- No staram się pomagać jak mogę. Co robić, taka... misja.
:D
Adam to pełen profesjonalizm:)
Widać że też ma taką... misję:p
- To Pani pierwszy raz
- No pewnie, a Pana?
- A mój czternasty
- 14?!
- No staram się pomagać jak mogę. Co robić, taka... misja.
:D
Adam to pełen profesjonalizm:)
Widać że też ma taką... misję:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja to nie mam aż tak imponującego IQ, chociaż czytałem niedawno że ktoś z UK ma 156 IQ mając dwa lata (najmłodszy członek mensy), więc nie czuje się gorzej z moim iq (pisze małymi, by pokazać różnicę).
Mimo tego że nie mam takiego IQ to cechuje mnie duża ciekawość względem świata....
Kto i dlaczego robi sobie testy na poziom testosteronu?
Odpowiedź jest tuż obok "budowa ciała muskularna".
Resztę można sobie dopowiedzieć.
Warto tylko dodać, że wysoki poziom testosteronu nie świadczy o wysokiej płodności;)
Mimo tego że nie mam takiego IQ to cechuje mnie duża ciekawość względem świata....
Kto i dlaczego robi sobie testy na poziom testosteronu?
Odpowiedź jest tuż obok "budowa ciała muskularna".
Resztę można sobie dopowiedzieć.
Warto tylko dodać, że wysoki poziom testosteronu nie świadczy o wysokiej płodności;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
A ja jestem supermenem więc jak dziecko to tylko ze mną :-D ... a tak poważniej to wszystko z Tobą ok ??? ... bo tak za bardzo to ja nie rozumiem anonsu , a jeszcze bardziej nie rozumiem odzewu Panów którzy są zainteresowani - tzn rozumiem bo prawdopodobnie pod przykrywką checi pomocy chodzi tu o seks tylko i wyłącznie z ich strony - ale jest też dobra strona tego anonsu - poprawiłaś mi humor :-) dziękuję :-)
Bo to przecież prowokacja była i to wyjątkowo niskich lotów:)
Chociaż ciekawie byłoby to zobaczyć na własne oczy. Ona i on - gra o to kto będzie sprytniejszy. On który zapewne nie chciałby się wykazywać jako ojciec, a jedynie jako samiec. Czy ona, która chciałaby "odpowiedzialnego ojca", ale nie faceta (czyt: starczą wysokie alimenty).
Chociaż ciekawie byłoby to zobaczyć na własne oczy. Ona i on - gra o to kto będzie sprytniejszy. On który zapewne nie chciałby się wykazywać jako ojciec, a jedynie jako samiec. Czy ona, która chciałaby "odpowiedzialnego ojca", ale nie faceta (czyt: starczą wysokie alimenty).
PS2. Poza tym, jeżeli kobieta dostrzega potrzebę dorosłości dopiero w momencie chęci posiadania dziecka (skąd w ogóle taka nagła determinacja?), to nie świadczy to dobrze. Może to być (nie musi) interesowność, powierzchowność a nie potrzeba dorosłości. Presja otoczenia? Kompleksy? Lęk przed samotnością? Może koleżanki zrobiły sobie dzieci? Kto by chciał w tym uczestniczyć?
1,5 l wódki, ale chwalisz się czy żalisz?:P
Ciekawe jak wygląda Twoja wątroba:D
Raz pójdziesz na siłownie i po 3 tyg masz 10 kg siły więcej?
Nawet najlepsze sterydy nie dają takich efektów! Zgłoś się do jakiegoś instytutu naukowego, jak odkryją co to jest to zostaniesz miliarderem;)
Ciekawe jak wygląda Twoja wątroba:D
Raz pójdziesz na siłownie i po 3 tyg masz 10 kg siły więcej?
Nawet najlepsze sterydy nie dają takich efektów! Zgłoś się do jakiegoś instytutu naukowego, jak odkryją co to jest to zostaniesz miliarderem;)