Widok
Portal randkowy - https://hespac.com/datingpl.htm Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
Co powiesz na mnie: mensa (IQ 156 lub wiecej, nie robilem dodatkowego testu a ten ktory robilem mial dokladnosc do 156), ZADNYCH chorob (rowniez w rodzinie - to typowy powod do dumy i legend w ramach rodziny), poziom testosteronu powyzej normy (norma ustalona na 27 nmol), budowa ciala muskularna, wzrost wystarczajacy, a w ramach rodziny oscyluje w okol 183-192. Kontakt: adam.gdansk10@gmail.com.
Od razu przypominają mi się "Rozmowy nocą"
- To Pani pierwszy raz
- No pewnie, a Pana?
- A mój czternasty
- 14?!
- No staram się pomagać jak mogę. Co robić, taka... misja.
:D
Adam to pełen profesjonalizm:)
Widać że też ma taką... misję:p
- To Pani pierwszy raz
- No pewnie, a Pana?
- A mój czternasty
- 14?!
- No staram się pomagać jak mogę. Co robić, taka... misja.
:D
Adam to pełen profesjonalizm:)
Widać że też ma taką... misję:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ja to nie mam aż tak imponującego IQ, chociaż czytałem niedawno że ktoś z UK ma 156 IQ mając dwa lata (najmłodszy członek mensy), więc nie czuje się gorzej z moim iq (pisze małymi, by pokazać różnicę).
Mimo tego że nie mam takiego IQ to cechuje mnie duża ciekawość względem świata....
Kto i dlaczego robi sobie testy na poziom testosteronu?
Odpowiedź jest tuż obok "budowa ciała muskularna".
Resztę można sobie dopowiedzieć.
Warto tylko dodać, że wysoki poziom testosteronu nie świadczy o wysokiej płodności;)
Mimo tego że nie mam takiego IQ to cechuje mnie duża ciekawość względem świata....
Kto i dlaczego robi sobie testy na poziom testosteronu?
Odpowiedź jest tuż obok "budowa ciała muskularna".
Resztę można sobie dopowiedzieć.
Warto tylko dodać, że wysoki poziom testosteronu nie świadczy o wysokiej płodności;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
1,5 l wódki, ale chwalisz się czy żalisz?:P
Ciekawe jak wygląda Twoja wątroba:D
Raz pójdziesz na siłownie i po 3 tyg masz 10 kg siły więcej?
Nawet najlepsze sterydy nie dają takich efektów! Zgłoś się do jakiegoś instytutu naukowego, jak odkryją co to jest to zostaniesz miliarderem;)
Ciekawe jak wygląda Twoja wątroba:D
Raz pójdziesz na siłownie i po 3 tyg masz 10 kg siły więcej?
Nawet najlepsze sterydy nie dają takich efektów! Zgłoś się do jakiegoś instytutu naukowego, jak odkryją co to jest to zostaniesz miliarderem;)
A ja jestem supermenem więc jak dziecko to tylko ze mną :-D ... a tak poważniej to wszystko z Tobą ok ??? ... bo tak za bardzo to ja nie rozumiem anonsu , a jeszcze bardziej nie rozumiem odzewu Panów którzy są zainteresowani - tzn rozumiem bo prawdopodobnie pod przykrywką checi pomocy chodzi tu o seks tylko i wyłącznie z ich strony - ale jest też dobra strona tego anonsu - poprawiłaś mi humor :-) dziękuję :-)
Bo to przecież prowokacja była i to wyjątkowo niskich lotów:)
Chociaż ciekawie byłoby to zobaczyć na własne oczy. Ona i on - gra o to kto będzie sprytniejszy. On który zapewne nie chciałby się wykazywać jako ojciec, a jedynie jako samiec. Czy ona, która chciałaby "odpowiedzialnego ojca", ale nie faceta (czyt: starczą wysokie alimenty).
Chociaż ciekawie byłoby to zobaczyć na własne oczy. Ona i on - gra o to kto będzie sprytniejszy. On który zapewne nie chciałby się wykazywać jako ojciec, a jedynie jako samiec. Czy ona, która chciałaby "odpowiedzialnego ojca", ale nie faceta (czyt: starczą wysokie alimenty).
PS2. Poza tym, jeżeli kobieta dostrzega potrzebę dorosłości dopiero w momencie chęci posiadania dziecka (skąd w ogóle taka nagła determinacja?), to nie świadczy to dobrze. Może to być (nie musi) interesowność, powierzchowność a nie potrzeba dorosłości. Presja otoczenia? Kompleksy? Lęk przed samotnością? Może koleżanki zrobiły sobie dzieci? Kto by chciał w tym uczestniczyć?
To chyba czytamy inne słowa, dla mnie to właśnie szukanie frajera;)
Jej słowa odczytuje jako "szukam faceta na raz,który zrobi mi dziecko a potem ograniczy się do płacenia alimentów" ;)
Ona nic nie pisze o byciu z facetem, o związku czy miłości.
Jej słowa odczytuje jako "szukam faceta na raz,który zrobi mi dziecko a potem ograniczy się do płacenia alimentów" ;)
Ona nic nie pisze o byciu z facetem, o związku czy miłości.
Ojciec który nie jest mężem/partnerem jest alimenciarzem.
Nie okłamujmy się, teraz to szczyt mody. Kobieta odczuwa potrzebę posiadania dziecka, ale nowoczesna kobieta musi być kobietą wyzwoloną, samodzielną i nie ma w swoim życiu miejsca na związek. Ten wymaga pracy, kompromisów, pokory i uległości. Dziecko w naszej kulturze traktowane jest jak pies - trzeba je karmić, szkolić, a ono musi być posłuszne. Nie trzeba się z nim liczyć, ani się przed nim tłumaczyć. Dla nowoczesnej kobiety posiadanie samego dziecka i alimentów jest dużo bardziej praktyczne niż bycie z ojcem tego dziecka.
Nie okłamujmy się, teraz to szczyt mody. Kobieta odczuwa potrzebę posiadania dziecka, ale nowoczesna kobieta musi być kobietą wyzwoloną, samodzielną i nie ma w swoim życiu miejsca na związek. Ten wymaga pracy, kompromisów, pokory i uległości. Dziecko w naszej kulturze traktowane jest jak pies - trzeba je karmić, szkolić, a ono musi być posłuszne. Nie trzeba się z nim liczyć, ani się przed nim tłumaczyć. Dla nowoczesnej kobiety posiadanie samego dziecka i alimentów jest dużo bardziej praktyczne niż bycie z ojcem tego dziecka.
Pewnie poznać Panią bez zobowiązań, że tak zacytuje temat sąsiedniego wątku.
Albo znaleźć żonę by móc szukać kochanki (bo jak wiadomo, nie mając żony nie można mieć kochanki).
Dokładnie to nie wiem, z mężczyznami mam mniejszy kontakt i jakoś nieszczególnie interesuje mnie ta płeć;)
Sam też zbyt nowoczesny nie jestem...
Albo znaleźć żonę by móc szukać kochanki (bo jak wiadomo, nie mając żony nie można mieć kochanki).
Dokładnie to nie wiem, z mężczyznami mam mniejszy kontakt i jakoś nieszczególnie interesuje mnie ta płeć;)
Sam też zbyt nowoczesny nie jestem...
Tak więc nasuwa się jedno podsumowanie kobiety chcą tylko bachora z czysto egoistycznych pobudek i tylko niekiedy łaskawie pozostają z facetem na dłużej, a faceci nawet jak są z żoną to tylko dlatego aby mieć możliwość "zdobycia" kochanki ---urocza wizja współczesnego świata...
Kiedy ja się urodziłam...chyba zdecydowanie za późno (tak o kilkadziesiąt lat) jeżeli chodzi o moje wymagania :)
Kiedy ja się urodziłam...chyba zdecydowanie za późno (tak o kilkadziesiąt lat) jeżeli chodzi o moje wymagania :)
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!
... nie wszystkich kobiet - mówimy o konkretnym poście konkretnej przyszłej mamy - Anty ma dużo racji - są dwie wizje - post dla żartu , i ku temu rozumowaniu się skłaniam - albo egoistyczna chęć bezmyślnego posiadania dziecka , tak jak chęć posiadania samochodu , domu , brylantów etc... a może .... partner przyszłej mamy nie może dać jej szczęścia w postaci dziecka - tu już się nie zagłebiam w etyczne aspekty - przynajmniej to jest jako - tako zrozumiałe...
Czesc pisze z Gdańska- Oliwy
Nazywam sie Paweł mam 24 lata pracuje w zawodzie cukiernik
w styczniu / w lutym chcę otworzyc swoja mała piekarnie-cukiernie.
Zawsze marzyłem mniec dziecko ale trudno o dobra dziewczyne
Chciałbym sie jusz ustatkowac . Jestem opiekuńczy i troskliwy.
Zadbam o ciebie i o maleństwo którego sie spodziewasz.
czekam na kontakt z twojej strony bo na stronie nie ma umieszczonych do ciebie namiarów.
Niewiem czy to ogłosznie jest jeszcze aktualne ale jesli urodziłas jusz dziecko i wychowujesz je sama pomoge ci je wychować! Bardzo chciałbym cię poznać. mój numer tel.kom. 535555086 adres e-mail:
pzaleski1@op.pl oraz numer GG. 31777510. czekam na kontakt z twojej strony. Mieszkam i pracuje w Gdańsku. Pozdrawiam!1
Nazywam sie Paweł mam 24 lata pracuje w zawodzie cukiernik
w styczniu / w lutym chcę otworzyc swoja mała piekarnie-cukiernie.
Zawsze marzyłem mniec dziecko ale trudno o dobra dziewczyne
Chciałbym sie jusz ustatkowac . Jestem opiekuńczy i troskliwy.
Zadbam o ciebie i o maleństwo którego sie spodziewasz.
czekam na kontakt z twojej strony bo na stronie nie ma umieszczonych do ciebie namiarów.
Niewiem czy to ogłosznie jest jeszcze aktualne ale jesli urodziłas jusz dziecko i wychowujesz je sama pomoge ci je wychować! Bardzo chciałbym cię poznać. mój numer tel.kom. 535555086 adres e-mail:
pzaleski1@op.pl oraz numer GG. 31777510. czekam na kontakt z twojej strony. Mieszkam i pracuje w Gdańsku. Pozdrawiam!1
a ja chciałbym żebyś się jusz (już) nauczył czytać ze zrozumieniem. Autorka tego wątku wyraźnie napisała że szuka kandydata z którym chciałaby spłodzić dziecko a nie przyszywanego ojca dla dziecka już będącego w drodze. Że jusz (już) nie wspomnę o podstawach ortografii.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
"...jestem zainteresowany i to bardzo jestem z Koszalina kawaler lat 37 chcę miec dziecko jak najszybciej nawet na pierwszym spotkaniu..."
Cóż za desperacja. Że już nie wspomnę o kilku latach, które upłynęły od założenia wątku.
Cóż za desperacja. Że już nie wspomnę o kilku latach, które upłynęły od założenia wątku.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Ogłoszenie raczej dla żartu,w tonie wcześniejszych, ale fakt tata jest nie fajny. Wybrał karierę w korporacji i zostawił nas ( po 7 latach) w 5 miesiącu, bo będziemy go ograniczać :(.
Jeśli się okaże że to chłopczyk, cóż tak samo bedziemy go kochać. Może tylko będzie miał mniej fartowny start, bo większość wyprawki jest różowa :P. Ale ja tam jestem za Gender ;)
Jeśli się okaże że to chłopczyk, cóż tak samo bedziemy go kochać. Może tylko będzie miał mniej fartowny start, bo większość wyprawki jest różowa :P. Ale ja tam jestem za Gender ;)
Nie czytałem całego wątku ale czy ta Panna szukała faceta który będzie miał z nią dziecko czy też dziecko było już w drodze i szukała gościa który będzie na nie łożył. Moje pytanie to gdzie mieszka mama i jakiego koloru jest dziecko? A jeżeli ktoś tylko szuka przez forum plemników to tylko pogratulować inteligencji.
P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają.
P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają.
Panowie czytajcie pewnie to dziecko juz dorosło bo ten wątek jest sprzed 8 lat :)
"P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają."
Siła reklamy. Raz że składają swoją ofertę. Dwa, kontakt zostaje tu na zawsze. Trzy, gdzie wyczytałeś że autorem jest kobieta? ;D
Siła reklamy. Raz że składają swoją ofertę. Dwa, kontakt zostaje tu na zawsze. Trzy, gdzie wyczytałeś że autorem jest kobieta? ;D
Mózg służy by przetrwać, co dla istot śmiertelnych oznacza przekazanie materiału genetycznego.
Zważywszy, że jesteśmy prawdopodobnie jedynym gatunkiem, który uprawia seks dla przyjemności dbając o nie przekazanie materiału genetycznego, mózg jest elementem negatywnym w tym równaniu.
Dla ludzkości, naszej kultury, wartości i Polski lepiej jest, gdy myślimy więcej dołem niż górą.
Zważywszy, że jesteśmy prawdopodobnie jedynym gatunkiem, który uprawia seks dla przyjemności dbając o nie przekazanie materiału genetycznego, mózg jest elementem negatywnym w tym równaniu.
Dla ludzkości, naszej kultury, wartości i Polski lepiej jest, gdy myślimy więcej dołem niż górą.
Witaj
Mam 39 lat i bardzo chciałbym zostać ojcem.Obecnie mieszkam w Poznaniu ,ale mogę sie przeprowaszić ponieważ mam wolny zawód.Jestem w bardzo dobrej sytuacji finansowej i jestem bardzo odpowiedzialny.Lubie zwierzęta i sam mam kota.Pomagam w fundacji w Poznaniu.
Pracuje w morzu w systemie zmianowym 6 tyg morze i 6 tyg dom.
Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Łukasz
Mam 39 lat i bardzo chciałbym zostać ojcem.Obecnie mieszkam w Poznaniu ,ale mogę sie przeprowaszić ponieważ mam wolny zawód.Jestem w bardzo dobrej sytuacji finansowej i jestem bardzo odpowiedzialny.Lubie zwierzęta i sam mam kota.Pomagam w fundacji w Poznaniu.
Pracuje w morzu w systemie zmianowym 6 tyg morze i 6 tyg dom.
Jeśli jesteś zainteresowana to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Łukasz