Widok

szukam ojca dla dziecka

Szukam odpowiedzialnego ojca dla mojego (przyszłego) dziecka.
Inaczej mówiąc,szukam mężczyzny,który chciałby mieć ze mną dziecko!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 16
Stary, ale chrzanisz..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przecież podałeś swoje walory i maila:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwne to twoje ogłoszenie. Może ty szukasz tylko kogoś kto by ci to dziecko zrobił bo mam wrażenie, że odezwał się w tobie silny instynkt macierzyński? Czy nie lepiej byłoby skorzystać z banku(chyba wiesz jakiego)?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może i instynkt się w niej odezwał ale po co ma ciągnąc swoich potencjalnych kandydatów za nos...przecież wiadomo o co w sumie kobiecie chodzi, więc powiedziała prosto z mostu, przynajmniej jest szczera:)
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczera to by była jakby napisała "chce tylko zrobienia dziecka" a ona napisała ze chce odpowiedzialnego ojca, a wiadomo co to oznacza w naszej kulturze;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Wiadomo tyle, że ma dosyć zabaw w kotka i myszkę i szuka czegoś na poważnie, swoim postem odrzuciła bandę debili szukających laski na jeden raz, więc uważam ze trafiła z tym postem:)

To chyba czytamy inne słowa, dla mnie to właśnie szukanie frajera;)
Jej słowa odczytuje jako "szukam faceta na raz,który zrobi mi dziecko a potem ograniczy się do płacenia alimentów" ;)
Ona nic nie pisze o byciu z facetem, o związku czy miłości.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kim wg Ciebie jest ojciec?? Bankiem spermy?? Bo ja inaczej postrzegam tą definicję.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ojciec który nie jest mężem/partnerem jest alimenciarzem.

Nie okłamujmy się, teraz to szczyt mody. Kobieta odczuwa potrzebę posiadania dziecka, ale nowoczesna kobieta musi być kobietą wyzwoloną, samodzielną i nie ma w swoim życiu miejsca na związek. Ten wymaga pracy, kompromisów, pokory i uległości. Dziecko w naszej kulturze traktowane jest jak pies - trzeba je karmić, szkolić, a ono musi być posłuszne. Nie trzeba się z nim liczyć, ani się przed nim tłumaczyć. Dla nowoczesnej kobiety posiadanie samego dziecka i alimentów jest dużo bardziej praktyczne niż bycie z ojcem tego dziecka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czego chce nowoczesny mężczyzna?
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie poznać Panią bez zobowiązań, że tak zacytuje temat sąsiedniego wątku.
Albo znaleźć żonę by móc szukać kochanki (bo jak wiadomo, nie mając żony nie można mieć kochanki).
Dokładnie to nie wiem, z mężczyznami mam mniejszy kontakt i jakoś nieszczególnie interesuje mnie ta płeć;)
Sam też zbyt nowoczesny nie jestem...
Tak więc nasuwa się jedno podsumowanie kobiety chcą tylko bachora z czysto egoistycznych pobudek i tylko niekiedy łaskawie pozostają z facetem na dłużej, a faceci nawet jak są z żoną to tylko dlatego aby mieć możliwość "zdobycia" kochanki ---urocza wizja współczesnego świata...

Kiedy ja się urodziłam...chyba zdecydowanie za późno (tak o kilkadziesiąt lat) jeżeli chodzi o moje wymagania :)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
... nie wszystkich kobiet - mówimy o konkretnym poście konkretnej przyszłej mamy - Anty ma dużo racji - są dwie wizje - post dla żartu , i ku temu rozumowaniu się skłaniam - albo egoistyczna chęć bezmyślnego posiadania dziecka , tak jak chęć posiadania samochodu , domu , brylantów etc... a może .... partner przyszłej mamy nie może dać jej szczęścia w postaci dziecka - tu już się nie zagłebiam w etyczne aspekty - przynajmniej to jest jako - tako zrozumiałe...
Jeśli to żart, to albo ja jestem sztywniak, albo ona ma bardzo wysublimowane poczucie humoru;)

Paulinko, albo za późno, albo za wcześnie... oby do 2012:P
To się siłę mierzy na kilogramy? I jakie masz mówisz IQ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może i ma bardzo ciekawe poczucie humoru, jednego jej nie brakuje z pewnością - odwagi!

Do 2012?? Czemu wszyscy tak bardzo się boją Euro w Polsce?? ;>
Świat się na tym nie skończy - zobaczycie :PP

czesc tobie piotr 42lata z hamburga/ tczewa sam bez dzieci napisz na /piotrhamburg@op.pl/ bende w kraju w kroce piotr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czesc pisze z Gdańska- Oliwy
Nazywam sie Paweł mam 24 lata pracuje w zawodzie cukiernik
w styczniu / w lutym chcę otworzyc swoja mała piekarnie-cukiernie.
Zawsze marzyłem mniec dziecko ale trudno o dobra dziewczyne
Chciałbym sie jusz ustatkowac . Jestem opiekuńczy i troskliwy.
Zadbam o ciebie i o maleństwo którego sie spodziewasz.
czekam na kontakt z twojej strony bo na stronie nie ma umieszczonych do ciebie namiarów.
Niewiem czy to ogłosznie jest jeszcze aktualne ale jesli urodziłas jusz dziecko i wychowujesz je sama pomoge ci je wychować! Bardzo chciałbym cię poznać. mój numer tel.kom. 535555086 adres e-mail:
pzaleski1@op.pl oraz numer GG. 31777510. czekam na kontakt z twojej strony. Mieszkam i pracuje w Gdańsku. Pozdrawiam!1
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja chciałbym żebyś się jusz (już) nauczył czytać ze zrozumieniem. Autorka tego wątku wyraźnie napisała że szuka kandydata z którym chciałaby spłodzić dziecko a nie przyszywanego ojca dla dziecka już będącego w drodze. Że jusz (już) nie wspomnę o podstawach ortografii.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
CZESC TOBIE MAM 43LATA JESTEM PO ROZWODZIE NIE MOGE MIEC SWOICH DZIECI MIESZKAM W HAMBURGU 22LATA I TCZEWIE JESTEM ZAINTERESOWANY CZY KOGOS JUZ POZNALAS PROSZE ODPISZ NA MEIL /piotrhamburg@op.pl/ piotr z HAMBURGA

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry