Widok

szukam ojca dla dziecka

Szukam odpowiedzialnego ojca dla mojego (przyszłego) dziecka.
Inaczej mówiąc,szukam mężczyzny,który chciałby mieć ze mną dziecko!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 16

chętnie zrobie bahora i ucieknę, mam już 15 dzieciorobów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieciorób to ten co dzieci robi;)
Ojj zaczną robić bazę DNA, to za dwie dekady jakieś archiwum X Cię dopadnie i ściągnie alimenty z odsetkami:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zainteresowany

Hej witaj 26 lat odpowiedzialny niepijacy emqil mojafirma91@wp.pl pozdrawiam

Nie czytałem całego wątku ale czy ta Panna szukała faceta który będzie miał z nią dziecko czy też dziecko było już w drodze i szukała gościa który będzie na nie łożył. Moje pytanie to gdzie mieszka mama i jakiego koloru jest dziecko? A jeżeli ktoś tylko szuka przez forum plemników to tylko pogratulować inteligencji.
P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tomasz
A moj adres e-mail to kiernicki@gmail .com mam 48 lat pochodze z zakopanego a mieszkam w gdansku

Panowie czytajcie pewnie to dziecko juz dorosło bo ten wątek jest sprzed 8 lat :)

Raczej się nie narodziło:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

"P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają."
Siła reklamy. Raz że składają swoją ofertę. Dwa, kontakt zostaje tu na zawsze. Trzy, gdzie wyczytałeś że autorem jest kobieta? ;D

"Inaczej mówiąc,szukam mężczyzny,który chciałby mieć ze mną dziecko!"

To zdanie założycielki wątku sugeruje że to jednak kobieta. Ale tylko sugeruje. Pewności nie daje.

Generalnie, temat z dawnych czasów, nie mniej znów wyskoczył. Ku pamięci innych dziewczyn co mogą wpaść na podobny pomysł. Generalnie stwierdzenie ze się szuka ojca dla dziecka jest mocno odpychające. Sugeruje bowiem że autorka ma instrumentalne podejście do partnera i relacji.

Mocno odpychające dla tych, co tego nie chcą. Znam dwóch, co w związku bardziej im zależy na potomstwie niż żonie.

Zapewne. Ale też wieje od nich toksynami

Nie, po prostu kierują się innymi wartościami.
Hej jestem zainteresowany bardzo podaj numer to porozmawiamy mój numer to 517369173

Ale dziecko ma dziś 9 lat :P

Niech ma i 30, on chyba nie dzieckiem jest zainteresowany.:)

Jeżeli ktoś liczy na aktualność pierwszego wpisu po 9 latach to musi być w nie złej desperacji ;P

Hej, nie chcę być hejterką, czy coś, ale tutaj raczej porządnego mężczyzny nie znajdziesz :)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry