Widok
Nie czytałem całego wątku ale czy ta Panna szukała faceta który będzie miał z nią dziecko czy też dziecko było już w drodze i szukała gościa który będzie na nie łożył. Moje pytanie to gdzie mieszka mama i jakiego koloru jest dziecko? A jeżeli ktoś tylko szuka przez forum plemników to tylko pogratulować inteligencji.
P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają.
P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają.
"P.s Wątek założony 8 lat temu a desperaci wciąż piszą myśląc że załapią się na darmowe dmuchanie. Jeszcze te Janusze co wpisują swoje nr.tel. Jak to czytam to mi ręce opadają."
Siła reklamy. Raz że składają swoją ofertę. Dwa, kontakt zostaje tu na zawsze. Trzy, gdzie wyczytałeś że autorem jest kobieta? ;D
Siła reklamy. Raz że składają swoją ofertę. Dwa, kontakt zostaje tu na zawsze. Trzy, gdzie wyczytałeś że autorem jest kobieta? ;D