Widok

szukam osoby, która przedłuży mi rzęsy :)

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
J.w
Dodam tylko, że swoje naturalne mam mega rzadkie i krótkie niestety :/ W zasadzie to 3 na krzyż :)
Da się coś z tym zrobić w ogóle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie ze da wystarczy zagęscic..zapraszam koszt aplikacji 150 zł.
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam 510-402-722
Radziłabym Ci nie korzystać z usług dziewczyn, które zakładają je w domu na własną rękę, niestety nie zawsze wiedzą co robią, dwukrotnie się na to skusiłam i tylko wydałam kasę w błoto bo po tygodniu nie było po nich śladu. Teraz zakładam rzęsy w tym salonie http://lilyrosehomespa.pl/ i jestem bardzo zadowolona, często otrzymuje zniżki i są na to promocje więc w dłuższym czasie cenowo wychodzi na to samo.
Też się właśnie tego obawiam, widziałam zdjecia ofiar takich "profesjonalistek". Rzesy obklejone klejem, zbite w jakiś kołtun :)
Obawiam się, że z moich 3 rzęs zostałaby jedna :)
to lepiej rób w salonie tam zawsze jest mozliwosc reklamacjii
dla sprostowania, pracuje w salonie ul. Ogarna salon Adikari
A jaka cena założenia i dopełnienia?
Długoletnie doświadczenie,sprawdzone angielskie produkty (nie tylko rozreklamowane.)tel.504175590 zabiegi w salonie na obłużu lub dojazd.150zł cały zabieg(bez wyliczania rzęs),uzup.w zależnasci do ubytku 100.
Zapisy równiez na @ wyszka0@vp.pl
Www.kashmirspa.pl zobacz opinie p. Malwus
zapraszamy do salonu kosmetycznego 'Kostania" za biedronka na Chełmie-ul. Chałubińskiego 28 w pawilonach z niebieskim daszkiem
881-626-886
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Serdecznie polecam p. Magdę z Ogarnej:) Byłam u niej parę razy i efekt był naprawdę fenomenalny:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy, personej z wielolwtnim stażem-sama jestem tam klientka i pani od rzęs to czysta czarodziejka:-) Salon kosmetyczny Kostania na Chełmie ul. Chałubińskiego 28 na 1 pietrze za biedronka
Polecam rzęsy u pani Agnieszki Zdrojewskiej z ul warszawskiej w Gdyni jestem oczarowana efektem p Agnieszka ma bardzo profesjonalne podejscie do tematu!! , bardzo polecam!! rewelacja

oczywiscie to ta pani!!!
oczywiscie ze da wystarczy zagęscic..zapraszam koszt aplikacji 150 zł.
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
Dobrze założone rzęsy wygladają bardzo naturalnie. Jest kilka metod, 1:1 lub 2:1 lub 3:1 dla klientek o bardzo rzadkich rzęsach. Proponujemy rzęsy syntetyczne oraz norki wyczesywane z oginka norki, sa bardzo cienkie i dają spekatkularny efekt. Długość można sobie wybrać, ale nasze kosmetyczki zaproponują Pani optymalną, do oprawy oka.
Zapraszamy do allYOUneed SPA
ul. 10 Lutego 5/1
81-366 Gdynia
tel. 608-578-557

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry