Widok

szukam przyjaciela

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
szukam przyjaciela, ale osoby takiej z ktorej mozna konie krasc.. z ktora zawsze mozna porozmawiac, zwierzyc sie.. a nawet i pomilczec. szukam bratniej duszy, poniewaz okazuje sie, ze przydalby mi sie ktos kto bylby w stanie troche sie zainteresowac druga osoba, ale w sensie emocjonalnym, a nie tylko erotycznym. seks jest wazny w zyciu, ale nie jest najwazniejszy, sa wartosci wyzsze, a seks powinien byc tylko dopelnieniem calosci... moje gg 39693458
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem jak inni kolesie ale ja nie chciałbym wychowywac nie swoje dziecko - a swoje też niekoniecznie. Generalnie aktualnie teraz nie są czasy na dzieci. Po co je "ściągać" na ten świat, żeby później nas przeklinali za to?
Tak czy owak - powodzenia!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sciągać to nie wiem po co Ciebie rodzice ściągali... Popełnili błąd... może chciała, może wpadła? lub coś innego... różne rzeczy się dzieją na tym świecie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pozatym dużo facetów szuka tylko dla sexu.. a jak wpadniecie to spier.... gdzie popadnie... mięczaki.. ;/ nawet jaj nie macie... I krytykujecie....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmień dealera!
A odnośnie twojej osoby to mogę stwierdzić, że tak nieporadnego człowieka dawno nie widziałem (zamieszczasz chłopie ogłoszenia na portalu juz od jakiegoś czasu odnośnie poznania jakiejś kobiety)!
Skoro do tej pory nie znalazłeś znaczy, że coś z tobą nie tak!
Przemyśl to! Może sam dojdziesz do podobnych wniosków.
Myślenie nie boli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do aaa...
No nie poznałem skoro każda szuka faceta dla kasy, pięknego itp... Zobacz sama ile jest kobiet po 30-tce... po 2 tyg facet zamieszkuje u niej w domu.. a poźniej wszytsko kradnie itp... gdzie tu myślenie kobiet?? niby poukładane w głowie itp a dają się robić w h... jak inne.. sama pomyśl troche kto tu jest fer i na co liczy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hola, hola Ty tu kobiet 30+ nie obrażaj,
wbrew temu co uważasz, nawet jeśli jesteśmy same nie znaczy, że jesteśmy tak głupie, owszem są odstępstwa ale tylko odstępstwa, pamiętaj mając bagaż doświadczeń nie jesteś taki naiwny jak sygerujesz..

Ale więkrzość czytając wiadomości na trójmiasto.pl ile kobiet było oszukanych bo ledwo po 2 tyg były tak zakochane że szkoda mówić... obcego faceta po 2 tyg aby mieszkał u niej w domu... są wyjątki, ale już mało... tak samo inne żonate na forum zobacz kogo szukają... A niby kobiety się cenią... chyba w $
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Adamie, ja nie wiem w jakim Ty środowisku się obracasz. Przypadki na forum nie liczę, bo nigdy nie jestem w stanie stwierdzić czy to prawda, czy prowokacja.

Zarzucasz, że kobiety szukają faceta z wyglądem i kasą. Wiesz, co nie po to wypruwam sobie flaki na siłowni, by oglądać się za kolesiem, który o siebie nie dba - celowo nie mówię o fizyczności bo to jednak jest bardzo indywidualna sprawa.

A co do kasy...kiedyś miałam sytuację, że facet na moje konto chciał ze mną na basen chodzić.....o_O??? Skoro ja utrzymuję jakiś poziom finansowy i robię to co chcę, to nie chcę kogoś kto zapewni mi tylko przyjemne chwile z pilotem w ręku na kanapie w mieszkaniu u mamusi.
Facet ma być zaradny życiowo, a nie mieć dwie lewe ręce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja miałem np taką sytuację, że koleżanka, ma 19lat, 2 letnie dziecko... I sama mówiła, że jakby nie miała skąd brać kasy to by poszła "dawać" tak samo ogłoszenia towarzyskie... Kobiety się ogłaszają a faceci korzystają. Tak samo galerianki,.. Rożni ludzie są na świecie i nic nie poradzimy...
To może zmień towarzsytwo w którym się obracasz....na zdrowie CI wyjdzie;) Bo póki co masz obsesję na punkcie galerianek, bab czatujących na kasę mężczyzn....
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Nie obracam się w żadnym towarzystwie ;) mam kilku normalnych znajomych a nie ćpunów, alkocholików, którzy jarają, biorą itp ;) nie interesują mnie galerianki i tym podobne... interesuje mnie tylko stały związek z normalną dziewczyną... :P
Popieram w 100% ale faceci takiego myślenia własnie za bardzo nie przyjmują do wiadomośći..
Adamie....strasznie generalizujesz....używasz ciągle słów, galerianki, ćpuny, kasa, jarają, chleją....ja znam bardzo wielu młodych ludzi, i większość z nich jednak żyje i ma się świetnie. To o czym piszesz to jakieś marginalne przypadki. Może skończ przesiadywać na forach, odklej się od telewizora i wyjdź tam gdzie bywają młodzi ludzie. Zobaczysz, jak bardzo ubzdurałeś sobie to kim są Twoi rówieśnicy.

Byłam w sobotę na koncercie regge z mtucha...wyobraź sobie, że niby klimat właśnie taki rasta....a ludzie bawili się tam w każdym wieku:) I to bez wspomagaczy.....Są świetne musicale w teatrze dla młodych, niedawno chodziłam, na kurs finansowej inteligencji - tam wszędzie byli fajni młodzi ludzie. Trzeba się rozejrzeć, a nie siedzieć w duszących stereotypach.
>. interesuje mnie tylko stały związek z normalną dziewczyną... :P

zinterpretuj normalną...
a do @ przyszłej mamy... robisz prowokację
nickiem... bo tak to wszystko ok
To zobacz inny temat... lub dobrze poczytaj wyżej jak się nie mylę, masz napisane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
po pierwsze nie napisalam, ze szukam kogos do zwiazku tylko kogos z kim mozna porozmawiac. nie oczekuje, ze ktos bedzie wychowywal moje dziecko, bo to jest moje dziecko i sama sobie poradze. po drugie nie musze sie tlumaczyc jk to sie stalo ze mam dziecko, a poza tym skad wyciegneliscie wniosek, ze nie mam meza np? zanim napiszecie i skrytykujecie druga osobe to moze ja poznajcie i sie dowiedzcie?
a dziecko mimo wszystko jest najwiekszym cudem jaki moze sie zdarzyc.
poza tym ta dyskusja, ktora rozwinela sie uwazam za zbedna. ludzie troche szacunku i kultury do siebie. sa rozni ludzie, ale kazdego czlowieka cos kieruje w swoim zyciu.. czasmai podejmuje sie zle decyzje, ale czasami nie ma innego wyjscia. a czasmai mysli sie, ze jest dobra, a pozniej okazuje sie ze mozna bylo inaczej, nie mozna oceniac ludzi po tym jak ktos wyglada. nawet takie galerianki, one tez maja swoje uczucia, a pomyslal ktos dlaczego one tam stoja? maja problemy i nie radza sobie, a niestety nie maja nikogo kto by chcial im pomoc.
i w ten sposób wirtualnie się poznajemy kiedy piszemy co myślimy i czego chcemy w realu minąć musiałby rok aby komuś coś powiedzieć w prost...
Adamie, a Ty oceniając tak wszystkich z góry uważasz się w dalszym ciągu za kogoś lepszego?

Te same słowa, wnioski, argumenty i na tym koniec?
Czas mija, a Ty stoisz w miejscu.
Adamie, to Ty przeczytaj co napisałam. Odklej się od internetu, przestaniesz się napotykać na takie przypadki. Już Ci zwróciłam, że to o czym piszesz są bardzo marginalne przypadki, forum ma to do siebie, że często skupia takich ludzi w jednym miejscu.

Natomiast jeśli łaskawie odkleisz się od komputera i pójdziesz tam gdzie przebywają Twoi rówieśnicy to zapewne zobaczysz, że to są inteligentni NORMALNI ludzie.

Może z Tobą jest coś nie tak, skoro tego nie dostrzegasz??? Ciągle marudzisz, narzekasz? Kto by chciał z kimś takim się przyjaźnić? Ja absolutnie nie.

Sprawa kolejna. Powtarzasz się jak zdarta płyta o tych pieniądzach. A sam poszukujesz kobiety nawet w wieku 30 +. To przepraszam, wychodzi na to, że Ty oczekujesz "sponsoringu". Bo skoro Ty nie masz pieniędzy, to co zamierzasz robić z taką Panią??? Ona będzie CIę zapraszać na kawę? Na obiady? Będzie użyczać mieszkania na schadzki?

Zresztą już nawet frazes związek na stałe też zobowiązuje. Jaka kobieta, będzie chciała zakładać rodzinę z kimś kto nie jest w stanie jej utrzymać. Fajnie i pięknie będzie dopóki i zarabiać będzie ona...a co jak pojawią się dzieci? To właśnie wtedy spoczywa na barkach mężczyzny trud utrzymania rodziny.

Sprawa pieniędzy jest w życiu bardzo ważna. Nie da się do śmierci "spacerować" i udawać, że pieniądze szczęścia nie dają.
I to się właśnie nazywa obiema nogami stać mocno na ziemi.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
No w końcu jasno i konkretnie powiedziane:)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry