Widok
szukam sąsiadów z Myśliwska Park
Kochani szukam osób które kupiły lub maja zamiar kupić mieszkanie w nowo powstającym osiedlu na Myśliwskiej. Może razem uda nam się stworzyć jakąś wspólnotę, albo wynegocjować ceny u wykończeniowców. Do oddania mieszkań jeszcze trochę czasu ale może warto się poznać.
Zapraszam do dyskusji
Zapraszam do dyskusji
hej. tak deweloperem na tej budowie jest gant. Niedaleko budują też bloki ale kogoś innego. Nie zwróciłam uwagi na firmę.Jeżeli będziesz tam mieszkać to miło mi poznać. My zarezerwowaliśmy mieszkanie na parterze, bo w lutym będę miała 2 wózkowe maluchy i ciężko byłoby się targać na pięterko.A ty gdzie sobie upatrzyłaś miejsce?
Myśliwska Park to inwestycja firmy Gant, inne w okolicy to m.in. Zapiecek i Osiedle Klimaty. Polecam fajną stronkę z mapką inwestycji mieszkaniowych http://www.mapanieruchomosci.pl/mapa.php?idrodzajuinw=4 obok Ganta mają budować jeszcze coś na terenach dawnych zakładów piekarniczych ale nie orientuje się co dokładnie.
cześć . My się rozglądamy za tymi mieszkaniami,ale one jeszcze w bardzo "surowym" stanie. Specjalnie czekaliśmy z tym zakupem bo w grudniu maja promocję cenową. przyszła mi wiadomośc na maila, że 5% jest upust.Też myslimy o mieszkaniu gdzieś niziutko .Nie mamy na razie dzieci,ale mamy strasznego lenia i nie chce nam się łazić po schodach :D
Witamy!
My też kupiliśmy mieszkanie w budynku D na parterze. Serdecznie witamy sąsiadów :).
Jeśli chodzi o mieszkania na parterze - wydaje nam się, że powinniśmy bardziej nalegać na Gant'a, aby nasze ogródki były na pewno grodzone, ponieważ jeśli o ta kwestię chodzi to niestety nie jest to sprecyzowane dokładnie.
My też kupiliśmy mieszkanie w budynku D na parterze. Serdecznie witamy sąsiadów :).
Jeśli chodzi o mieszkania na parterze - wydaje nam się, że powinniśmy bardziej nalegać na Gant'a, aby nasze ogródki były na pewno grodzone, ponieważ jeśli o ta kwestię chodzi to niestety nie jest to sprecyzowane dokładnie.
Witam,
ja też zamierzam zamieszkać na tym osiedlu :) Kilka dni temu znalazłam na innym forum wątek naszego osiedla, może tak byśmy się przenieśli wszyscy na forum Moje Osiedla, tam można podyskutować, powymieniać się zdjęciami z budowy itd. Można też przeczytać opinie mieszkańców sąsiednich osiedli dotyczące mieszkania na Morenie :) oto link http://gdansk-mysliwska-park.mojeosiedle.pl/
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)
ja też zamierzam zamieszkać na tym osiedlu :) Kilka dni temu znalazłam na innym forum wątek naszego osiedla, może tak byśmy się przenieśli wszyscy na forum Moje Osiedla, tam można podyskutować, powymieniać się zdjęciami z budowy itd. Można też przeczytać opinie mieszkańców sąsiednich osiedli dotyczące mieszkania na Morenie :) oto link http://gdansk-mysliwska-park.mojeosiedle.pl/
Pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)
1) proponuję takie pytania zadawać bezpośrednio w biurze GANT - telefonicznie albo osobiście
2) dziś z ciekawości zapytałem, i prawdop. od przyszłego tygodnia ruszy sprzedaż budynków A i B!
3) jako przyszły mieszkaniec budynku D ;), tym Naprawdę Zainteresowanym kupnem tam mieszkania, proponuję uderzać w tej sprawie do biura, zamiast wypytywać obcych na forum..
4) to będzie w zasadzie ostatnia okazja, aby kupić mieszkania od strony płd lub zach, gdzie jest więcej słońca/światła.. :)
2) dziś z ciekawości zapytałem, i prawdop. od przyszłego tygodnia ruszy sprzedaż budynków A i B!
3) jako przyszły mieszkaniec budynku D ;), tym Naprawdę Zainteresowanym kupnem tam mieszkania, proponuję uderzać w tej sprawie do biura, zamiast wypytywać obcych na forum..
4) to będzie w zasadzie ostatnia okazja, aby kupić mieszkania od strony płd lub zach, gdzie jest więcej słońca/światła.. :)
Proponuje zajrzec na Forum "mysliwska park'jest tam duzo informacji o Gancie,samej budowie,wizji architekta umieszczajacego 3.5mwysokosci smietnik /jak wieza w obozie bo nawet otwory strzelnicze wykonano/w dziedzincu bud.D przy wysokosci calkowitej budynku 12m.
Budynki nie posiadaja Pozwolenia na uzytkowanie,a to wiaze sie z brakiem zawarcia aktow notarialnych.Osoby kredytujace zakup mieszkania placa dodatkowa oplate comiesieczna bankowi za brak AN.Niestarannosc wykonania budynkow,partacka robota nawet dla laika.Krotko mowiac -milosc Ganta-Kanta do klienta koczy sie gdy ten ostatni wplaci cala gotowke .Zapraszam tez na inne fora osiedli budowanych przez Ganta w Polsce/Opole Wroclaw/
Budynki nie posiadaja Pozwolenia na uzytkowanie,a to wiaze sie z brakiem zawarcia aktow notarialnych.Osoby kredytujace zakup mieszkania placa dodatkowa oplate comiesieczna bankowi za brak AN.Niestarannosc wykonania budynkow,partacka robota nawet dla laika.Krotko mowiac -milosc Ganta-Kanta do klienta koczy sie gdy ten ostatni wplaci cala gotowke .Zapraszam tez na inne fora osiedli budowanych przez Ganta w Polsce/Opole Wroclaw/
Sądzę że masz jakieś błędne informacje. Co do śmietnika to już rozmawiają na temat przeniesienia go. Budynki będą miały pozwolenie bo muszą mieć i to nie jest zależne na razie od Ganta. A co do architektury jak dla mnie jest w porządku. Poprawki są ale to jest niestety wszędzie. Więc nie ma co tak narzekać bo to naprawdę całkiem ładne osiedle.