Widok
szukam swiadka kolizji na skrzyzowaniu ul.chrzanowskiego i ul.szymanowskiego z dnia 25.10.2013
witam wszystkich poszukuje swiadka a najlepiej kierujacego bialego busa marka nieznana ktory tego dnia czyli 25.10.2013 okolo godz 12 w poludnie jechał ul chrzanowskiego w kierunku polanki i prawdopodobnie przejechal na pomaranczowym a zza nim pani ktora uderzyla w moje auto.kolizja dotyczy dwoch aut jedno czyli volvo jechalo szymanowskiego w kierunku rymonta ,ruszylo na zielonym a drugie ktore w nie uderzylo golf jechalo w kierunku polanki a pani kierujac golfa nie twierdzi jedno znacznie ze jechala na zielonym poprostu twierdzi ze musialo byc zielone bo przed nia jechal samochod czyli bialy bus nie stety bez swiadkow prawdopodobnie nie znajdzie sie winny a moje a ja nie naprawie auta bo niestac mnie na taka naprawe prosze wszystkich mogacych pomuc o kontakt tel lub sms pod nr 506071989
Chłopie Twoja pisownia i składnia irytuje. Nie bardzo wiem przez to, o co chodzi. Ale jedno zrozumiałem, że Ty też nie widziałeś, na jakim świetle kobieta przejechała skrzyżowanie, tylko przypuszczasz. Dlaczego więc oskarżasz ją, że idzie w zaparte? Bo nie stać Cię na remont auta i ona ma zapłacić? Jak Cię nie stać, to jeździj ztm (albo mogłeś opłacić AC).
czlowieku jak ci pisownia nie pasuje to juz na poczatku tej wiadomosci wylacz komputer w tresci wyraznie jest napisane szukam swiadka a nie jakiegos poligloty co siedzi przed kompem patrzy komu dokopac bo cale zycie byl kopany przez innych i inne .
ponadtto czy powinnismy oplacic ac czy nie to nie Twoja sprawa a gdybyc wiedzial to od wyplaty odszkodowania jest ubezpieczalnia pozatym przeczytaj tresc dobrze a nie czepiasz sie szczegulów zreszta nie wiem czemu ponizam sie do poziomu imbecyla i mu tlumacze bo on sam wie najlepij
a wiec pozdrawiam cie malo inteligentny czlowieku >
prosba do innych forumowiczow prosze pisac na temat bo z niecierpliwoscia czekam na jakiegos swiadka zdarzenia z góry dziekuje
ponadtto czy powinnismy oplacic ac czy nie to nie Twoja sprawa a gdybyc wiedzial to od wyplaty odszkodowania jest ubezpieczalnia pozatym przeczytaj tresc dobrze a nie czepiasz sie szczegulów zreszta nie wiem czemu ponizam sie do poziomu imbecyla i mu tlumacze bo on sam wie najlepij
a wiec pozdrawiam cie malo inteligentny czlowieku >
prosba do innych forumowiczow prosze pisac na temat bo z niecierpliwoscia czekam na jakiegos swiadka zdarzenia z góry dziekuje
Czy wy ludzie jestescie normalni tak sie zastanowcie zanim odpowiecie wątek jest odnośnie świadka kolizji a wy bzdury wypisujecie po co jest to forum wy powinniście iść zupełnie na inne forum może jakieś forum polonistyki albo wiem grupa wsparcia dla imbecyli .Prosze ludzie zalózcie swoj wątek piszcie tam do bólu cisnijcie sobie ile wejdzie a poważne sprawy zostawcie dla innych .
Wyżej w poście, mamy takie perełki jak: " tom sytuacje" i "narazie". Tu mamy takie kwiatuszki jak: "ponadtto", "pozatym" i "szczegulów" :))) Jak można robić tak podstawowe błędy ? Już nie wspomnę o przecinkach, kropkach, literówkach i polskich znakach!
Przypominam też, że zdanie zaczynamy z dużej litery, Panie arkjef !
"a wiec pozdrawiam cie malo inteligentny czlowieku > " No tutaj to Pan zaszalał, po prostu brak słów i totalny szok ! Tak czy inaczej stosując się do Pańskich słów, pozdrawiam Cię...
Buhahahahaha co za asior ;)
Przypominam też, że zdanie zaczynamy z dużej litery, Panie arkjef !
"a wiec pozdrawiam cie malo inteligentny czlowieku > " No tutaj to Pan zaszalał, po prostu brak słów i totalny szok ! Tak czy inaczej stosując się do Pańskich słów, pozdrawiam Cię...
Buhahahahaha co za asior ;)