Widok

szukam

szukam kobiety do prawdziwego związku.
Wymagania;
-wiek od 20 do 35 ja mam 27
-musi mieć SERCE
-najlepiej z gdyni

Czy są takie kobiety czy już wygineły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak, to nie inwektywa. Ale oceniasz człowieka po wypowiedzianym jednym zdaniu, co raczej nie jest miłe i sprawiedliwe.

Moja córeczka ma 15 miesięcy, przez większość swojego życia wychowywała się bez ojca. A propos, lepiej żeby dziecko wychowywało się w wiecznych awanturach, krzykach, patrzyła jak tatuś bije mamusie i jak mamusia płacze? Szczęsliwa mama - szczęśliwe dziecko. Jestem z nią bardzo zżyta i nie tylko ze względu, ze to moje dziecko.
Oceniam według doświadczenia życiowego. O ironio, panie w podobnej do Twojej sytuacji stosują wręcz kalkową retorykę - można by rzec, że powtarzają dokładnie to samo, prawie w tej samej formie. Przypadek?

Powtarzam, zaproś ojca dziecka, ciekawe jaka jest jego wersja.
ludzie opanujcie się bo zaraz zaczniecie gryżć.Halewicz pełen szacunek do ciebie ale zwolnij,to faceci są debilami,dlaczego?już wyjaśniam,grudzień 2011 facet oświadcza się kobiecie ma z nia już roczne dziecko dziewczynkę i jej z poprzedniego związku 5 latka i ona jest w ciązy,marzec rodzi mu się syn.reasumując on ma już dwójkę swoich i jedno jej i raptem on stwierdza ja cię już nie kocham.ona zostaje sama.to jest normalne,dla wyjaśnienia to mój brat.
a spadlamznieba nie martw sie.bedzie ok
Szukający, a czemu uważasz, że tylko kobiety z Gdyni mają serce i odpowiedni wiek? Poczułam się dyskryminowana. Już złamałeś moje serce (bo je mam choć z Gdyni nie jestem). ;)
Dla każdego SERCE może oznaczać co inne, weź trochę sprecyzuj...

--
Moje ulubione Adobe
nie uważam że tylko kobiety z Gdyni mają serce.Po prostu kobieta z np. gdańska raczej oleje faceta z Gdyni ponieważ uzna że to daleko.Dla mnie MIEĆ SERCE oznacza zrozumieć,ufać,wysłuchać,przytulić,być zawsze blisko.
Żartowałam przecież... wiesz jak pojawia się miłość to odległość nie jest problemem, a do Gdyni z Gdańska to nie koniec świata... A znaczenie "mieć serce" ma zapewne tyle definicji ile gwiazd na niebie... Dla mnie mieć serce oznacza, że jest się otwartym na drugiego człowieka i na przyrodę, która nas otacza.
masz rację Aniu ale nie każdy potrafi docenić i dostrzeć te ''dobre serce'' w drugim człowieku i to jest najgorsze.
Bo nie każdy jest transplantologiem:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
i oto mało inteligęntna wypowiedż antyspołecznego,brawo
Ludzie zwykle nazywają to poczuciem humoru;)
I nie będę Ci tłumaczył na czym to polega, tylko wspomnę, że inteligencja nijak się ma do tego:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
trudno to uznac za poczucie chumoru,raczej nic nie wnosząca do tematu wypowiedz.
Uznać może tylko ten kto zrozumie, a zrozumie ten kto ma poczucie humoru:)

Żart zazwyczaj nic nie wnosi do dyskusji, bo i nie taka jest jego rola;)

Ten wątek skupił się na Twoich oczekiwaniach. Gdybyś jednak chciał w nim zapytać o to czego oczekują kobiety - większość na pewno wymieniłaby także poczucie humoru.
Potraktuj to jako mój wkład w tą dyskusję:)
o anty dzięki że jesteś.
Cała przyjemność po mojej stronie (w tym przypadku zapewne w znaczeniu bardzo dosłownym:p)

Sarkazm to dobry znak, może coś jeszcze z Ciebie będzie;)
do góry