Widok
szukam zaginionego czlowieka.
Posluchajcie Prosze. Tak sie sklada ze mieszkam w USA. Ale to nie problem by pomagac ludziom. Wlasnie wracaja do mnie z powrotem przekazy pieniezne i listy, ktore wysylam regularnie potrzebujacemu MARCINOWI ROSIKON.Mieszka w Gdyni na ul.Konwaliowej 10 m 69. Niedlugo temu wrucila paczka z medykamentami. Nie wiem i nie mam pojecia co sie moglo stac.Telefon pod ktory notorycznie dzwonie wogle nie odpowiada. 58 624 43 91.To jest Gdynia Witomino.Wszystkim ktorzy sa mi w stanie pomuc goraco i dziekuje i jestem niezmiernie WAM wdzieczny. Kto mi odpowie co sie moglo stac. Czekam cierpliwie i prosze pomoc. Pozdrowienia dla wszystkich z Florydy. GEORGE.
* napisał(a):
> wypad jeleniu!!
Jeleniem to akurat jestes ty w tym przypadku, i z tym wszyscy zrzeszeni sie zgodzą, a jeśli chodzi o pomoc to w takich momentach okazuje sie kto jest człowiekiem a kto HAMEM a ty akurat tym drugim!!
pozdrowienia dla Gorga, probuj a bedzie ci dane
pozdrawiam:))))))))))
> wypad jeleniu!!
Jeleniem to akurat jestes ty w tym przypadku, i z tym wszyscy zrzeszeni sie zgodzą, a jeśli chodzi o pomoc to w takich momentach okazuje sie kto jest człowiekiem a kto HAMEM a ty akurat tym drugim!!
pozdrowienia dla Gorga, probuj a bedzie ci dane
pozdrawiam:))))))))))