Widok

szukam zolnierza

szukam zolnierza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecyduj się.
szukam takiego i takiego
I jeszcze hydraulika, policjanta i apacza z wielkim..ekhem..pióropuszem.
Pisz od razu, że potrzebujesz ekipy chippendalesów ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej tych z Goło i wesoło ;)
to moja sprawa kogo szukam
Faktycznie gdy poszukiwania odbywają się poprzez anons na forum, staje się to prywatną a do tego jakże anonimową sprawą ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
FK, postaraj się dziewczynę zrozumieć. Będzie miała marynarza, którego wciąż nie będzie, więc jej fetysz nie będzie zaspokajany. Ktoś drugi jest niezbędny. A że żołnierz może pojechać gwałcić dzieci do arabów... tfuu... krzewić demokracje u mniej cywilizowanych ludów, to i trzeci się przyda. Sugeruje lotnika, też dużo w trasie, też pieniądze dobre i mundur!;)
I potrójna szansa na jakaś rentę pośmiertną;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
W jakim stopniu ma byc ten wymarzony?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapewne w najwyższym możliwym ;)
a wiesz jaki jest najwyzszy? dla mnie stopien niema znaczenia !!!!! liczy sie co ma w srodku
W środku mam trochę drobnych, dokumenty, kartę płatniczą i takie tam pierdółka, które w portfelu się znajdują ;)

Może się jakoś zareklamuj? To nie sztuka napisać samo "szukam".
.. kolezanko napisz wprost ze musi miec kase a nie wymieniasz po kolei zawody-bez sensu od razu szukam milionera:):) bedzie brzmialo bardziej wiarygodnie !!
Funky, a ja całe życie myślałam, że w środku ma się efekt trawienia pokarmów by nie powiedzieć prosto z mostu, że gófno.
>liczy sie co ma w srodku
Tak dla Ciebie Monia... oni w środku wszyscy są tacy sami :D ich skład niewiele się różni ... narządy, ścięgna, żyły, krew :)
Stanowsiko lub stopień jaki żołniez posiada mimo wszystko jest ważny, ale skąd możesz wiedzieć jak nie poznałaś żadnego żołnierza. Im niższy stopień tym większy poziom frustracji :/ Z wyższym stopniem wiąże się chamstwo i brak liczenia się z drugą osobą :) Trochę generalizuję ale w skrócie tak to wygląda, chociaż są różni ludzie i różny ich próg wytrzymałości. Wpływ na zachowanie ma też to do jakiego garnizonu trafią.
Dziewczyny ... życzę powodzenia z takim podejściem :) Mundurowego chcą Ci, którzy ich dobrze nie poznali. Zaślepieni małym plusami nie dostrzegają gigantycznych minusów :)
Czasem lepiej nie szukać sobie ograniczeń bądź sztywnych kryteriów wyboru partnera bo możemy stracisz szansę na poznanie kogoś interesującego :)
..dobrze mówisz Nika:):)
...może ścisłej dyscypliny w domu potrzebuje? Kto wie..
Autorka jakoś niczego o sobie nie napisała.
..właśnie dobre spostrzeżenie Funky-pewnie lubi krótką smyczkę:):)
w kobiecie najbardziej wnetrze cenil sobie niejaki jack the ripper, znany u nas jako kuba rozpruwacz
I mówią też - jesteś tym co jesz - Hanibal Lecter byłby najbardziej ludzki ;)
A propos Jack the Ripper-przypomniała mi się ta melodia :)

http://www.youtube.com/watch?v=QOh9JWv8CRw
Monia, nie daj się im - dobrze mówisz, ważne jest co ma się w środku! Ale ważniejszy jest mundur, czy to co w środku?:)

Jeśli to drugie, to co chciałabyś aby on miał w środku?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Ci w najwyzszym stopniu to są zajeci i mysla o emeryturze
dołącze się do ogłoszenia:
Poszukuję eskimosa. Nie musi być bogaty, dobrze zbudowany, ani przystojny. Chciałbym po prostu pomieszkać w iglo i pograć z nim w bierki, zajadając się surowym mięsem i mocząc stópki w ciepłych wnętrznościach zabitej foki...

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry