Widok

szukam żony na gwałt :-)

Oksywie Temat dostępny też na forum:
jak w tytule
ja 31 lat 190 cm blondyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ciągnijmy to dalej.
Anty.
Widzę, że piekło i diabel z Twojego punktu siedzenia jest intygujące i interesujące?....
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z mojego punktu siedzenia wszystko jest intrygujące... prócz mojego siedzenia;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co jest z Twoim siedzeniem?? jest za małe czy za duże? ;)

czy jesteś na nie skazany??
Wy tu gadu gadu a ja dalej żony szukam :)))
Anty czy trzeba być zdradzanym żeby szukać szczęścia???
hmm, dość specyficzne miejsce....

ja mam już dość szukania, może sam mnie znajdzie :)
sam - 'zarys' potencjalnej małżonki gdzieś tam na górze się pojawił, a o sobie tak nic?
jesteś introwertykiem? ekstrawertykiem?? kłótliwy? apatyczny? gwałtowny? opanowany? stanowczy? niezdecydowany????
Zamyśliłm się nieco nad tym Twoim pytaniem Sam...

Niezbyt dokładnie, ale pamiętam taki wierszyk... jeszcze z podstawówki.
... łap szczęście za ogon i duś jak cytrynkę. Może tak właśnie należy. Kiedy czujemy, że przeżywamy coś ważnego, spotkaliśmy kogoś... wydobyć z tego możliwie jak najwięcej. Niczym sok z cytryny.
A szczęścia szukamy... jeśli wciąż go nie odnaleźliśmy, bądź zgubliliśmy.

Prawda jest tak, że to co najważniejsze często znajdujemy przypadkiem, troszkę jakby od niechcenia. Kiedy nie chcemy ZA BARDZO.

To ja w takim razie bardzo nie chcę znaleźć walizki pełnej kasy. ;))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli jednak przypadkiem znajdziesz... oddaj. Zgubiłam :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może poszukamy jej wszyscy.....
A później Ci oddamy.....:)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
Ok. Bardzo nie chcę znaleźć. Alę jak znajdę to oddam. Obiecuję.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Jak jestes wyksztalcony i madry to bioreCie za męża ale bez gwałtu , chcesz to pisz ilonaxx704@wp.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Ilona...
Twoja wypowiedź sugeruje, iż jesteś zainteresowana występowaniem tych przymiotników w pakiecie.
W jaki sposób zamierzasz sprawdzić czy Sam jest mądry? Poddasz go testom? Eksperymentom?
Z wykształceniem sprawa jest prosta.
A jeśli facet okaże się wyłącznie wykształcony to co? Gwałt i ślub ( żeby nie kupić kota w worku) czy raczej odwrotnie?

Bez urazy, ale dla mnie "chcesz to pisz"... jest wyjątkowo mało sympatyczne. Tak... na odczepnego. Tylko w tej sytuacji po co zaczepiać.

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sam czy nie mozesz poznac kogos w realu, tylko na forum, co ci sie tak spieszykolego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lepiej napisać ze szukam zony jak szalony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~sissel Tobie to akurat może nie pasować bezpośredniość Ilony, najważniejsze żeby pasowało ~samemu ;]

btw zostałaś mianowana jego adwokatem??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Odnoszę wrażenie że Sam posiada wysoki stopień desperacji i frustracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@in

Jaka forma bezpośredniości jest dla mnie najbardziej odpowiednia to akurat sprawa drugorzędna :)
Myślę, że każdy ma inne preferencje. Sposób komunikacji z ludźmi.

Moja wypowiedź była skierowana do Ilony. Ona milczy. Ty pytasz.
Równie dobrze ja mogę zadać pytanie- kto jest tu czyim adwokatem?

Zauważ, że od dłuższego czasu założyciel wątku nie odzywa się. Pojawiły się natomiast wątki poboczne, które w dużej mierze nie przyczyniły się do spadku tego tematu na ... 3 stronę, gdzie miałby mniejsze szanse na odświeżenie. Tym samym jego autor miałby nikłe szanse, że ktokolwiek jeszcze się do niego odezwie. Podobnie samotne Panie mogłyby nie zainteresować się umieszczeniem akurat tu swojego wpisu.

Zatem skoro w jakiś sposób przyczyniam się do utrzymania "konwersacji" w tym temacie rekompensuję to sobie zaspokajaniem własnej ciekawości.
Może zdarzyć się także, że kogoś uda się (np. Ilonę) wciągnąć w rozmowę i ...
Czytając wpisy na forum można wiele dowiedzieć się o danej osobie :)
Osobiście uważam, że taka forma poznania poprzez pryzmat wyrywkowych wypowiedzi daje szerszy obraz.

Zawsze wypowiadam się wyłącznie za siebie. Odstępuję od tej reguły tylko, gdy mam pełnomocnictwo :)

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie przyszło Ci sissel do głowy, że skoro autor się nie odzywa, to może znalazł tej której szukał?

mówią, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu..

dokładnie tak jak napisałaś - Twoje preferencje i przeżycia związane z wpisami w tym miejscu są (bardzo) drugorzędne, to spam, o treści zniechęcającej do uzewnętrzniania się - dość negatywnie komentujesz wpisy "samotnych Pań umieszczających tu swoje wpisy"

a jeżeli bardzo Ci zależy, żeby temat utrzymał się w czołówce na pierwszej stronie to może cytuj Jamesa Joyce'a, przynajmniej będzie ciekawie.
~sissel żeby nie było, że pluję jadem - delikatnie sugeruję, że zamysł niezły i szczytny, ale może niepotrzebny, a i wykonanie gorsze :) serdecznie pozdrawiam

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry