Widok
1500m2 za 165000? To jest raczej nie możliwe znaleźć działkę w takiej cenie w Bojanie. Może przy Trasie Kaszubskiej.
Za taką kwotę to raczej 1000m2. Ceny są troche napompowane, przez to że mamy teraz taki a nie inny rynek. Tak czy siak dalej oplaca się kupić działkę i postawić mały domek niż kupować mieszkanie w Trójmieście:D
Za taką kwotę to raczej 1000m2. Ceny są troche napompowane, przez to że mamy teraz taki a nie inny rynek. Tak czy siak dalej oplaca się kupić działkę i postawić mały domek niż kupować mieszkanie w Trójmieście:D
Do 165k to raczej działki około 1000m. Zerknij na zmiany w planach zagospodarowania przestrzennego, sporo działek jest nowo wydzielanych, możesz przejrzeć na geoportalu Szemuda. Jest trochę ofert w okolicach Śmieszki, chyba nawet koło 140k - ładne tereny i z dala od S6, tyle że dojazd do Gdyni po płytach.
Jedno zapytanie, a wzbudziło tyle kontrowersji. Ludzie...co z Wami? Naprawdę podziwiam, że chce się Wam zachowywać jak buraki. Jak się nie ma nic konkretnego do powiedzenia w temacie, to się po prostu człowiek nie wypowiada... Nie potrafię naprawdę zrozumieć takiego zachowania - zacofanie na maxa...
kupiłam w Bojanie 2,7 tys m, za 155 tys. Szukałam takiej działki rok. Uważam, że cena działki była rozsądna. To ceny działek po 1000m2 są wygórowane. Moja Działka była bez mediów i na odludziu, co było bardzo kosztowne, ale przynajmniej mam jakiś bufor przestrzeni, jeśli chodzi o sąsiadów. Uważam, że podział działek na 1000m, wynika wyłącznie z ekonomicznej opłacalności dla sprzedawcy, nie ma zbyt wiele zalet taka mała działka. Szukajcie cierpliwie, zawsze pojawiają się okazje.
Trzeba być i**otą, aby na kilku tysiącach metrów posiać trawę. Poza tym takie duże działki to działki rolne i odrolniony jest tylko kawałek pod domem, także podatek znikomy (mniejszy niż za 1000m działki budowlanej). Działkę można wybrać na tyle ładną, żeby zostawiona na dziko była przyjemna. Ja mam łąkę (dla nadgorliwych koszenie 2 razy w roku) i zagajnik.
W tej sprawie powinieneś skontaktować się z https://pomorskiegrunty.com/. Posiadają w swojej ofercie działki znajdujące się w całym województwie pomorskim. Może akurat coś dla siebie znajdziesz.
Kupiliśmy ziemię od http://www.pomorskiegrunty.com bardzo mili Panowie i profesjonalnie doradzali nam przy wyborze działki. Nie żałujemy!