Widok

szukamy działki

Witam,
szukamy działki budowlanej do 1500m2 i do 165000zł.
Jakieś propozycje?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj spokój, nie warto się szmacić za 50 gr od komentarza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spier. Z tą reklama
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiliśmy ziemię od http://www.pomorskiegrunty.com bardzo mili Panowie i profesjonalnie doradzali nam przy wyborze działki. Nie żałujemy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ryszard bujaj się z tą patoreklama, odgrzewając kotleta z przed 3 lat tylko sie kompromitujesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tej sprawie powinieneś skontaktować się z https://pomorskiegrunty.com/. Posiadają w swojej ofercie działki znajdujące się w całym województwie pomorskim. Może akurat coś dla siebie znajdziesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie powiem gdzie :) ale nie tam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2.7 tys metra za 155 tysięcy? Gdzie w Bojanie sa takie odludzia? Bo jak przy Trasie Kaszubskiej to ja podziękuje:D

Obecnie najlepsza lokalizacja przy trasie kaszubskiej. Cena takiej działki pewnie tez atrakcyjna jak, jej położenie.

a dobra lokalizacja, wiadomo, najważniejsza

Nie proponuję, żeby wszyscy kupowali działki na odludziu, ma to wiele wad (chyba, że pracujesz w domu i nie masz dzieci), w innym wypadku lepiej mieszkać przy pracy lub szkole. Jednak gdziekolwiek jest położona działka, im jest większa, tym więcej korzyści dla właściciela.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znikoma przyjemność mieszkania na odludziu jak ma się dzieci w wieku szkolnym. Tak to można mieszkać na emeryturze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba być i**otą, aby na kilku tysiącach metrów posiać trawę. Poza tym takie duże działki to działki rolne i odrolniony jest tylko kawałek pod domem, także podatek znikomy (mniejszy niż za 1000m działki budowlanej). Działkę można wybrać na tyle ładną, żeby zostawiona na dziko była przyjemna. Ja mam łąkę (dla nadgorliwych koszenie 2 razy w roku) i zagajnik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To sobie teraz koś trawe i płac podatki. 1000m2 to max.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
kupiłam w Bojanie 2,7 tys m, za 155 tys. Szukałam takiej działki rok. Uważam, że cena działki była rozsądna. To ceny działek po 1000m2 są wygórowane. Moja Działka była bez mediów i na odludziu, co było bardzo kosztowne, ale przynajmniej mam jakiś bufor przestrzeni, jeśli chodzi o sąsiadów. Uważam, że podział działek na 1000m, wynika wyłącznie z ekonomicznej opłacalności dla sprzedawcy, nie ma zbyt wiele zalet taka mała działka. Szukajcie cierpliwie, zawsze pojawiają się okazje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rębiska, ul. Świerkowa, 75-80 pln/m2
Kowalewo ul. Smolna - ponizej 60 zł/m2

Nie wszyscy tacy są... Działki w Bojanie coraz droższe. Może pojeździj po okolicy, często są tabliczki z telefonami i łatwiej dogodne miejsce wybrać. Można znaleźć odpowiednią ziemię, popytać sąsiadów, a nuż właściciel sprzeda?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedno zapytanie, a wzbudziło tyle kontrowersji. Ludzie...co z Wami? Naprawdę podziwiam, że chce się Wam zachowywać jak buraki. Jak się nie ma nic konkretnego do powiedzenia w temacie, to się po prostu człowiek nie wypowiada... Nie potrafię naprawdę zrozumieć takiego zachowania - zacofanie na maxa...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesli nie wiesniacy to mieszczuchy?
A wpisy sa prymitywne, prostackie bez względu czy, pisze je mieszczuch czy, wieśniak - mieszkaniec wsi. Pewnie mieszkasz w okolicznej wiosce, i sam siebie sprowadzasz takimi określeniami do "drugiej" kategorii ludzi.

Nie chodzi o wieś. Tylko wiesniackie wpisy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry