Widok

oszukana

..........jak to możliwe że po tylu latach małżeństwa dowiadujesz się że jesteś oszukiwana regularnie, dlaczego faceci to robią faceci 40+
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Współczuje ehhh faceci to świnie już coś o tym wiem sama jestem mężatką od 5 lat i nie jest tak jak dawniej :((
świnia jest rodzaju żeńskiego , jak by suki niedawaly to pies by niepokopcił więc nieładnie tak stronniczo wypowiadać sie wdodatku tak idiotycznie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie tylko po 40,młodsi też tak robią...jestem dowodem na to,mój były mąż też mnie zdradzał...
jak to przeżyć? to dla mnie szok, obrzydlistwo ja czuję się obrzydliwie, jak przeżyć i nie skoczyć z okna?
Nie przejmuj się nie Ty jedna - mnie właśnie spotkało to samo i mam mega załamkę...
ja tez. i przed 40
Bo facetom nigdy nie można wierzyć na 100%. Nigdy nie można pokazać, że tak naprawdę jest się jego. On nie może czuć się pewnie. Zostawic chociaż 1% niepewności. On na myśleć i się starać. Ale to już po fakcie...
A Ty... Młoda jesteś, ludzie mają gorsze sytuacje w życiu. Wiesz, że to ch** i nie warto już myśleć i się użalać. Zacznij robić to, o czym zawsze marzyłaś. Nie odwracaj się do tyłu, nie próbuj z nim rozmawiać. Im szybciej odpuścisz tym lepiej dla Ciebie. Głowa do góry! To tylko facet
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A robią to dlatego, że jeszcze są guaniarzami. Nie potrafią podjąć decyzji. Ot, taka ich natura
guaniarzami*
guaniarzami* (coś się źle wyświetla :/)
ale ja jestem facetem
zgadzam się z radą MI..dopiero po roku od rozwodu normalnie żyłam i zaczęłam robić,co napisała MI,choć ciągle wszystkich facetów porównuje z były,ale wiem,co nie chce,żeby było w moim kolejnym związku,jak taki jeszcze będzie,bo już nie wierzę facetom...
ciężko jest, strasznie boli
Kochana!po 30 latach małżeństwa i zdrad wzięłam rozwód i zaczynam nowe życie.Nie jest lekko,ale przyjaciółka i terapia są lekarstwem na straszne myśli.Myśl o sobie jak najlepiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest straszne, ja jestem 20 lat po ślubie, jak zacząć od nowa????
sam fakt rozstania rozpoczyna czas rozpoczęcia życia na nowo
lecz jak rozpoczniemy z tak wielkim doświadczeniem zależy tylko
czy damy się ponownie zakręcić a czy pozytywnie pokaże kolejne 20 lat ;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry