Widok
oszustka
ameliawis1988@wp.pl uwazajcie na osobe ktora wystawia na trojmiescie rzeczy pod tym mailem, pojechalam i stalam jak idiotka, bo nikt nic nie wiedzial o co chodzi. oszukala mnie, a pisalam jej ze jestem w zagrozonej ciazy i jej to nie przeszkodzilo zeby sobie zadrwic z czlowieka
na szczescie jej nie placilam. wszystko mialo byc dokonane przy odbiorze. ale tak sie nie postepuje z ludzmi ze sie umawia z nimi i sie nie pojawia. gdzie jakas kultura? chce ludzi przestrzec po prostu, zeby nie wierzyli tej kobiecie i nie marnowali swojego czasu, czas jest wazniejszy niz pieniadze.
przecież to nie jest "oszustwo", ktoś sobie zrobił żart. Tutaj cytat : " Przestępstwo oszustwa zostało określone w ustawie z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. 1997 Nr 88, poz. 553 ze zm.) w Rozdziale XXXV dotyczącym przestępstw przeciwko mieniu. Interesującym nas jest art. 286." a tu link do tego art : http://dobranowina.biz/2009/11/art-286-kodeksu-karnego-zanim-wyludzisz/
dla mnie jest to oszustwo i narazenie mojego zdrowia i zycia moejgo dziecka, wiec jest to oszustwo. a to chyba dobrze, ze chce zbey nikt inny nie stracil czasu i nie jechal jak wystawi znowu jakies ogloszenie. to moj obowiazek poinformowania ludzi. ja przynajmniej sie zalogowalam a ty nie potrafisz pisac z zalogowanego.