Widok

ta firma to pomyłka!

Pozytywne opinie piszą chyba sami właściciele lub ich znajomi bo ta firma to pomyłka! Zgłosiłam pralkę do naprawy w dniu 21.12.2011 następnego dnia miał być fachowiec specjalnie dzień w pracy wzięłam wolne i po co? żeby patrzeć się w okno jak głupia!?! Pan nie przyszedł zero odzewu jeśli się nie wyrabiacie to umawiajcie się na inne terminy albo skorzystajcie z telefonów (w dzisiejszej dobie technologi wypada go mieć!) i powiadomcie klienta że nie przybędziecie w dany dzień bo godziny mogę zrozumieć opóźnienia .. niby kryzys każdy "orze jak może" a ta firma ma klienta w dup** Jeśli macie w potrzebie korzystać z usług takich firm to tej zdecydowanie nie polecam, szkoda czasu... pozdrawiam Maria
Moja ocena
Agd kategoria: Naprawa i serwis AGD
obsługa: -

jakość usług: -

terminowość: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Pani Mario 21.12 to okres przed świętami .Firma ma zamiar i stara się dotrzeć do każdego klienta .Nie odbieramy telefonów ponieważ w tym czasie naprawiamy pralki u klientów.Przepraszamy Panią a także innych klientów do których nie dotarliśmy w tych dniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Okres przed świąteczny to nie jest wytłumaczenie. Jeżeli zależy Wam na klientach dbajcie o nich informując choćby o spóźnieniu, bo to świadczy wyłącznie o Was i Waszej kulturze osobistej (czytaj braku kultury).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry