Widok

tania taksówka

czy ktos zna naprawde tania taksowke w Gdansku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja znam naprawde solidna, rzetelna firme City Driver. Jezeli gdziekolwiek chce podjechac dzwonie do nich i zawsze są na czas, nie obwoża mnie po calym miescie by nabic na licznik. Takze z czystym sumieniem moge polecic:)
a mozesz mi podac nr tel?
512 223 774
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dajan, as
tez jezdzilam dajan dopoki nie dowiedzialam sie o City Driverze..ma o wiele nizsze ceny..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najbardziej eliciarska firma to Golden Taxi...... komfort, dobra muzyka, nie oszukują klijentów jak coś zawsze licznik wyłączy przyjazny kliejntowi kierowca to skaaarb..... Rod Stewart na głośnikach :p wiele by tu opowiadać
Kto sam siebie wystawia na światło, nie błyszczy. Kto sam siebie wychwala, ten nie zdobędzie sławy. Kto napada, nie osiąga sukcesu. Kto sam siebie wywyższa, nie może być starszym pośród innych.

Inne tematy z forum Inne

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje? (3 odpowiedzi)

W co warto inwestować, jeśli priorytetem są bezpieczne inwestycje?

Jak otworzyć sklep internetowy (80 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Pilnie potrzebujesz pieniędzy, aby wyjść z długów? (3 odpowiedzi)

Czy próbowałeś uzyskać pożyczki z banków bez powodzenia? Pilnie potrzebujesz pieniędzy, aby wyjść...

do góry