Widok
http://www.suknie-slubne-gdynia.pl/ w tym salonie kupiła suknie moja znajoma koszt ok 800zł, ja sama się tam wybieram zobaczymy czy coś mi się spodoba
Koniecznie odwiedź salon Glamour w Pucku! Wiem, że trochę daleko, ale naprawdę WARTO! Pani która prowadzi salon jest cudowna. Doradza, wspiera, nie wciska nic na siłę. Wybór mają duży, prowadzą komis i wypożyczalnię, więc możesz niedrogo dostać suknię. Mi się udało kupić model z 2014 roku, z salonu Agnes w Gdyni, za połowę jego ceny (za 1500 zł, zamiast 3200 zł) ale są też dużo tańsze suknie (od 600-1000 zł). Do tego na miejscu jest krawcowa, która potrafi zrobić cuda - skrócić, zwęzić, doszyć, naszyć... Serdecznie polecam! :)
Witam serdecznie,
Zapraszam do Salonu LANGORIA w Gdańsku
Wypożyczenie to ok 50-60% wartości sukni
Proszę bez obaw na wstępie zaznaczyć jakie ceny Panią interesują to postaramy się coś znaleźć (ewentualnie w niewielkim stopniu coś nagniemy aby znaleźć coś odpowiedniego)
Prosimy o wcześniejsze telefoniczne bądź mailowe uzgodnienie wizyty.
Zapraszam do Salonu LANGORIA w Gdańsku
Wypożyczenie to ok 50-60% wartości sukni
Proszę bez obaw na wstępie zaznaczyć jakie ceny Panią interesują to postaramy się coś znaleźć (ewentualnie w niewielkim stopniu coś nagniemy aby znaleźć coś odpowiedniego)
Prosimy o wcześniejsze telefoniczne bądź mailowe uzgodnienie wizyty.