Widok

tanie sukienki ślubne... gdzie?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie można kupić tanie sukienki ślubne?? Jakie salony czy komisy na pomorzu są..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co to znaczy tanie wg Ciebie ? Biała Suknia w Gdańsku sukienki do 900zł, używane, lub z wybiegów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Takie do 1000zł
Ja wypożyczyłam w Miszewie, duży wybor a ceny od 300 do 600zl. Bardzo duży wybór naprawdę warto. Wczesniej trzeba dzwonić 504814776. Ja jestem berdzo zadowolona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.suknie-slubne-gdynia.pl/ w tym salonie kupiła suknie moja znajoma koszt ok 800zł, ja sama się tam wybieram zobaczymy czy coś mi się spodoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aspena w Wejherowie, blisko dworca skm, suknie przepiękne i super ceny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Potwierdzam Salon Aspena. Duzy wybór, bardzo miła Pani sprzadająca, doradza bardzo szczerze, ja jestem zadowolona . Na 1 wizycie w tym salonie wybrałam swoją sukienke. Takze Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Podaj jakieś namiary do siebie, maila, co byś chciała? (kolor, rozmiar itp) może uda Ci się od jakiejś forumki kupić używaną.

Ja moją sukienkę za 500 zł od razu ręki sprzedam. Na szczupłą osobę 164 + 3 cm obcas.
Koniecznie odwiedź salon Glamour w Pucku! Wiem, że trochę daleko, ale naprawdę WARTO! Pani która prowadzi salon jest cudowna. Doradza, wspiera, nie wciska nic na siłę. Wybór mają duży, prowadzą komis i wypożyczalnię, więc możesz niedrogo dostać suknię. Mi się udało kupić model z 2014 roku, z salonu Agnes w Gdyni, za połowę jego ceny (za 1500 zł, zamiast 3200 zł) ale są też dużo tańsze suknie (od 600-1000 zł). Do tego na miejscu jest krawcowa, która potrafi zrobić cuda - skrócić, zwęzić, doszyć, naszyć... Serdecznie polecam! :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam serdecznie,
Zapraszam do Salonu LANGORIA w Gdańsku
Wypożyczenie to ok 50-60% wartości sukni
Proszę bez obaw na wstępie zaznaczyć jakie ceny Panią interesują to postaramy się coś znaleźć (ewentualnie w niewielkim stopniu coś nagniemy aby znaleźć coś odpowiedniego)
Prosimy o wcześniejsze telefoniczne bądź mailowe uzgodnienie wizyty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
chcialabym kupić tak do 1000zł, rozmiar 42-44
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Proszę wysłać maila na adres salon@langoria.pl
a prześlę Pani (niezobowiązująco) nasze propozycje oraz ceny aby mogła Pani zobaczyć czy warto przyjechać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja mam do sprzedania suknię w takim rozmiarze. Jeżeli jest Pani zainteresowana, to proszę napisać na celest66@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry