Widok

taniec nowoczesny

hej! nie wiem jak szukac,wiec zwracam sie z zapytaniem tutaj. gdzie moge znalezc taniec nowoczesny dla nastolatek w Gdyni?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ze mna mozesz potanczyc :)
ooo, to bardzo chetnie:)
wpisz w iwyszukiwarce dance vision.. i tam przeszukaj cala stronke. w euroficie jest ten zespol jakby cus

Dance is my life.. :)
siemka! tez tancze w dance vision ale w 4 :( wydaje mi sie ze nigdy nie osiagne takiego poziomu jaki reprezentujesz. tanczysz swietnie..tez bym tak chciala...moge spytac ile mialas lat ja zaczelas tanczyc? prosze odpowiedz :P
Dopiero przeczytalam informacje na trojmiasto.pl na forum ze tanczysz w dv i jesli sie nie myle to pytalas chiba ile tancze?:> hmmm nom zaczelo sie gdy mialam 4 l;atka mama wyslala mnie na balet. potem towarzystki 3 latka w miedzy czasie ukoncyzlam muzyczna na gitarce dlatego musialam na troszke zrezygnowac z towarzystkiego i potem zaczelam hip hop.. nom i teraz dv.. tanczysz jeszcze w dv4? ktora to Ty?jesli tak to podejdz do mnie na ktorychs zajeciach :) Pozdrawiam :]
Maja
ello, też mam problem ze znalezieniem jakiegoś fajnego zespołu albo klubu, w którym można potańczyć. Tańcze od 9 lat i w sumie chciałabym wbić się gdzieś gdzie ludzie tańcza dosyć dobrze. jak ktoś coś wie, to prosze prześlijcie mi na mejla. ja moge Wam polecić mdk w gdyni i w gdańsku, bo sa tam dobre zespoły, trzeba którys wybrać i się zapisać. Ale najpierw lepiej wpaść i po prostu oblookać. jak się spodoba to...

Inne tematy z forum Hobby

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

do góry