Widok

taniec nowoczesny

jeszcze raz wpadam ;) mam ogromną prośbe. czasem wpadają tu ludzie, którzy gdzies tancza albo znają jakieś fajne zespoły taneczne. (najlepiej z gdyni, ale w sumie może być w obrębie trójmiasta) prosze zebyście przesłali mi chociaz nazwy tych zespołow i gdzie sie znajduja, bo bardzo mi zalezy na znalezieniu czegoś fajnego a zarazem ambitnego. pozdro dla wszystkich :D i z góry dzięki
gg:7646324
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz ile masz lat i czego wlasciwie oczekujesz od tanca... napisz tez o jaki konkretnie styl Ci chodzi, bedzie nam latwiej podopwiedziec;)
mam 17 lat i już od 9 lat tancze,wiec mam spore doświadczenie. chodzi mi o taniec nowoczesny, w sumie tak ogólnie, ale nie sam hip hop. takie rytmy, które jak się słyszy to wiadomo ze trzeba sie ruszać :D ja od tańca nie oczekuje niczego, poza tym, że bez niego naprawde nie wyobrażam sobie życia :) to jest poprostu coś co kocham i z czego czerpie przyjemność. a znasz może jakiś fajny zespół albo coś? też gdzieś tańczysz ? pozdro :D
polecam dance vision oni znaja sie na rzeczy tancze tam od pol roku i jest fajnie :) fajnie ze masz doswiadczenie bo takich ludzi nam potrzba :p to nie jest jakas szkola tanca tylko profesjonalny zespol. ewentualnie mirage albo alex. zalezy czego dokladnie szukasz ;] pozdrawiam
spróbuj w DA, informacje są w topicu "nowe zespoły taneczne w gdansku", jezeli naprawde masz takie doswiadczenie, tam powinno Ci sie spodobac............ ;)
hallo! bardzo prosze o podanie mi jakis adresow szkol tanca w trojmiescie gdzie sa kursy hip hopu. slyszauam o studiu "Alex",czytam jest cos w tym stylu? niemoge znalesc zadnej informacji..:) pzdr wszystkich:DDDd

Remember Citadel...
siema mam prośbe mogłabys sie po pytac o namiary klubów w szczecinie taniec hip hopnp.trenera ,znajomych z góry dzieks bordzo mi na tym zależy

KLUBY W SZCZECINIE

daria napisał(a):

> siema mam prośbe mogłabys sie po pytac o namiary klubów w
> szczecinie taniec hip hopnp.trenera ,znajomych z góry dzieks
> bordzo mi na tym zależy

Klubów w Szczecinie jest sporo, np. Dance Factory (ja tam chodzę :-) ) jest super(nie chodzi o to ze to moj klub), można trenować w kliku miejscach, np. na Obrońców Stalingradu, znajduje się szkoła podst. nr 54 (czy jakoś tak) "Maciuś", i tam są zajęcia DF. Są tesh kluby takie jak Shock Dance, PAA (przepraszam za anty-reklamę, ale nie polecam). Uczęszczałam do tego studia tańca przez ponad 6 lat, i nie podobało mi się. Trenerka faworyzuje, trener spóźnia się i flirtuje z uczennicami. Tak to jest :-/

Według mnie najlepszekluby to Shock Dance i Dance Factory. Nie wiem jednak gdzie mieści się klub SD, więc radzę poszukać w internecie. Jeśli jednak zależy ci na tańcu Hip-Hop, to polecam Dance Factory. A oto strona internetowa tego studia tańca, możesz poczytać sobie komentarze i zobaczyć co inni o tym sądzą :-)
Pozdrawiam wszystkie DeeFowiczki :-)
www.dancefatory.pl
A ja wpadam, bo szukam dla mojego dziewięcioletniego syna kursu stepowania. Może wiecie coś na ten temat? Najbardziej interesuje mnie Gdańsk. Pozdrowienia
Cześć,
właśnie szukam dla swojej córki lekcji stepowania (marzy o tym od kilku lat - ma 12) i natknęłam się na twoje pytanie.
Czy znalazłaś moze cos w Trójmieście? Jesli tak to proszę to udostępnij mi informacje. Dzięki

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (265 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...

do góry