Widok
Cyfrowy polsat miałem na próbę, najwyższy pakiet, który ma priorytet przy łączeniu do nadajnika, w dzień jako tako, wieczorami prędkość dramat, oddałem po 7 dniach testów.
mam neta of multi-wifi, od 1,5 roku ani razu nie było awarii (odpukać) prędkość 30mB, czasami wieczorami spada do 20/25, pingi 2-20, polecam
test niedziela wieczór:
mam neta of multi-wifi, od 1,5 roku ani razu nie było awarii (odpukać) prędkość 30mB, czasami wieczorami spada do 20/25, pingi 2-20, polecam
test niedziela wieczór:
Jeśli to nowe osiedle Księżycowa 69/litera/cyfra - bardzo blisko nas, już teraz u jednego klienta na tym osiedlu testujemy rozwiązanie pozwalające uzyskać prędkości jak w mieście, jest duża szansa na światłowody (o ile będzie wystarczające zainteresowanie lepszym, ale i droższym Internetem). Zapraszamy do kontaktu.
Volta comunications światłowodem jest w tej okolicy.
CP czyli plus LTE mam słaby zasięg i transfer.
Tmobile o dziwo lepiej z zasięgiem w tym samym miejscu.
Neostrada czy netia szacuje na okolo max 30-40mbit ale warto popytać sąsiadów. To kwestia odległości od centralki.
Telewizja satelitarna zasieg i moc ok
.. ale wiadomo snieg etc zaburza odbior.
CP czyli plus LTE mam słaby zasięg i transfer.
Tmobile o dziwo lepiej z zasięgiem w tym samym miejscu.
Neostrada czy netia szacuje na okolo max 30-40mbit ale warto popytać sąsiadów. To kwestia odległości od centralki.
Telewizja satelitarna zasieg i moc ok
.. ale wiadomo snieg etc zaburza odbior.
Ja również zastanawiam się nad skorzystaniem z którejś z ofert telewizji i internetu, ale dopiero po wakacjach. Do wyboru jest kilka opcji, chociaż w żadnej nie ma idealnego pakietu, który łączyłby oczekiwania całej rodziny. W zasadzie pod uwagę bierzemy tylko 3 opcje. Być może do jesieni pojawi się również jakaś fajna promocja. Kto staje przed takim samym dylematem, warto śledzić bieżące informacje - https://browsehappy.pl/komunikaty-firm/jaka-telewizje-wybrac/