Widok

ten salon jest dziwny

Byłam trzy razy, za kazdym razem inna kosmetyczka, niezbyt doświadczona, jakby sie dopiero uczyła. W gabinecie kreci sie duzo osob chyba z obsługi, ale nikt nic nie robi ( moze poza fryzjerką). Oferta niby bogata ale okazuje sie w praktyce, ze tego lub tego nie ma. Korzystalam tylko z henny bo mam blisko ale nie odwazylabym sie na nic innego. Watpliwosci budzi kompetencja obslugi i ogolne wrazenie zlej organizacji. Nie polecam.
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 3

jakość usług: 4

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 4

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Moje wątpliwości budzi ta opinia. Jest co najmniej fałszywa i zupełnie nie na miejscu. Gdybyś robiła tylko hennę, to raczej mało prawdopodobne jest, by robiła to osoba nowa lub nie umiejąca tego robić.
Sama właścicielka P. Monika ma wieloletnie doświadczenie w zawodzie i nie będąc pewnym pracownika, nie zaryzykowałaby reputacji salonu przez głupią hennę. Dlatego uważam, że powyższa opinia jest co najmniej fałszywa i głupia. Sama często tam chodzę i nigdy nie miałam żadnych wątpliwości, co do poziomu obsługi w tym salonie. Chciałabym, żeby wszędzie była taka obsługa jak tam. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Faktycznie dziwny ten salon. Nigdy wiecej tam nie pójdę i odradziłam juz wszystkim moim koleżankom. Kompetencje zerowe, brak profesjonalnego podejsca do klientki. Efekt, spierdzielone włosy. Dziekuje bardzo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry