Widok

tenis stolowy

witam wszystkich

mialby ktos ochote pograc? ja nie mam pojecia gdzie w 3city mozna pograc ale jak sie znajdzie ktos chetny to niech da znac razem cos znajdziemy
info na miala aciddrink@wp.pl
pozdrawiam

Toomek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tomek28 napisał(a):

> witam wszystkich
>
> mialby ktos ochote pograc? ja nie mam pojecia gdzie w 3city
> mozna pograc ale jak sie znajdzie ktos chetny to niech da znac
> razem cos znajdziemy
> info na miala aciddrink@wp.pl
> pozdrawiam
>
> Toomek
Jesli masz ochote pograc w tenisa stolowego i na dodatek chcialbys sie dowiedziec gdzie to napisz do mojego syna Mateusza na... e-mail: alehandro@wp.pl , on bardzo czesto gra wie gdzie sa mozliwosci i bardzo chetnie spotka sie z toba aby razem pograc. Pozdrawiam Krzysztof
Ja też bym chętnie pograł z kimś a ten email z poprzedniego posta nie odpowiada, ktoś tu reflektuje zeby sobie pograc troche?
i ja z miłą chęcią bym sobie pograła, z resztą nie tylko ja, od miesięcy szukamy z koleżanką miejsca do grania, ale bez powodzenia, dajcie znać !!
mozna pograc w szkole na zabiance lub na zaspie - gram slabo i dawno nie gralam :) ale chetnie bym sie wybrala :)

Inne tematy z forum Sport

Gdzie można kupić wysokiej jakości odzież sportową i buty online? (5 odpowiedzi)

Gdzie można kupić wysokiej jakości odzież sportową i buty online?

Czy pływanie naprawdę jest TAK korzystne? (7 odpowiedzi)

Pływanie przypuszczalnie bardzo pomaga w rozładowaniu napięcia mięśniowego i ogólnie pomaga w...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

do góry